Овладей хаоса с adidas

0
 

Сподели

Shares

Марката, чието име безспорно се свързва със спорта – adidas, продължава да разработва продукти, които да мотивират спортистите да се представят по най-добрия възможен начин и ги вдъхновява да постигат най-добрите си резултати.

Нови обувки, от гамата Speed of Light, представиха от бранда в София на специално събитие, което се проведе в рамките на детския футболен турнир АМФЛ 2016.

adidas AMFL awards

Новите обувки са наименувани X16+ PURECHAOS и са създадени за този „който умее да променя играта, този, който създава хаос и улавя светлините на прожекторите”, казва Веселин Минев, който представи обувките.

X16+ PURECHAOS са обувки за футбол, оборудвани с няколко технологии, които ги правят незаменими помощници на терена.

adidas X16 SOL
adidas X16 SOL

Технологията TECHFIT в горната част на обувката се грижи за светкавичното ѝ обуване и перфектно прилягане към крака. NON-STOP- GRIP технологията пък, помага на спортиста да достигне ново ниво на контрол върху топката при високоскоростна игра. Подметката е SPRINTFRAME и осигурява максимално сцепление при високоскоростни и високорискови движения.

adidas X16 Veselin Minev

Мотото на събитието – „adidas е спорт. Лятото е футбол.“, е оправдано напълно. По време на представянето на обувките, присъстващите журналисти бяха предизвикани да сформират своеобразен мини футболен отбор от трима техни представители. Всеки един от тях се включи в изпълнението на спортно предизвикателство, демонстрирайки скорост, контрол и точност, каквито са и символите на трите обувки от гамата Speed of Light.

Победителите в детския турнир по футбол пък, както и отличилите се футболисти, получиха специални награди от adidas.

Adidas

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.