Хайде, да преследваме вълни

0
 

Сподели

Shares
Rip Curl
Alana Blanchard

Това, което ни кара да станем изследователи, е нуждата просто да си съберем нещата и да тръгнем. Така казват от Rip Curl и ние сме готови да им повярваме напълно, защото най-големите ни открития – за това, което обичаме да правим, за природата, за любимите ни активности и за нас самите, сме направили именно когато спонтанно сме последвали „слуха за големите вълни, които ни очакват”.

Rip Curl e марката за сърфисти, създадена през 1969 г. в Австралия от двама сърфисти – Дъг Уорбрик и Брайън Сингър. Днес брандът създава, разпространява и развива екипировката си за сърф в редица страни в света, като добавя към продуктите си и облекла и аксесоари за ежедневния ни стил, бански костюми, часовници, уейкборд принадлежности и дори планинска екипировка като ски и сноуборд дрехи и аксесоари.

Rip Curl
Снимка: Steve Morissette/Rip Curl, Сърфисти: Brisa & Katie Hennessy

Брандът подкрепя и редица атлети, които изпробват и използват продуктите на марката за по-доброто си представяне в спортовете, които практикуват. Един от атлетите, които представят Rip Curl, е сърфистката Алана Бланчард.

Алана е родена на красивия остров Кауай и откакто се е научила да сърфира, когато е била едва на четири (какво друго да се научиш да правиш, когато живееш на такова място?), никога не е преставала да се занимава с вълнуващия спорт. Участвала е на редица световни състезания и е печелила някои оспорвани шампионати при жените като световния пайплайн шампионат в Хавай. Сега, освен сърфист, Алана е и дизайнер и модел на костюмите за сърф и бански на Rip Curl, както и други артикули и аксесоари.

Rip Curl
Alana Blanchard

Банските, представени от сърфистката, са цветни, свежи и предизвикващи ни да излезем в преследване на следващата вълна. Те са чудесни за цял ден плуване в солените води, но и за няколкочасово излежаване под сенките на сламените чадъри на плажа (естествено, със студена напитка в ръка).

Rip Curl
Alana Blanchard

Без значение дали сте опитна мацка, която скрива шапката на всички наблюдаващи (които никак не са малко!) с уменията си, или тепърва започвате да навлизате в дълбокото, банските костюми на Rip Curl се грижат не само за привличащия вниманието външен вид, но и за комфорта и функционалността спрямо предназначението по време на носене.

Rip Curl
Alana Blanchard

Преди да „разходим” новия си бански костюм по плажа и из водата обаче, трябва да се доберем до плажната ивица. Винаги е по-добре да сме облечени в леки, светли дрехи, изработени от подходящи за горещите месеци материи, вместо в нещо, което да кара температурата навън да се усеща с 10 градуса по-висока.

Rip Curl

Летните серии на Rip Curl – Palm Island и Tropical Tank, са създадени именно, за да ни бъде удобно в горещините. Светлите цветове са идеални за часовете под парещото слънце, а щампите и надписите с палми, и закачливи цитати не ни оставят на мира само и само да се отправим към някой плажен палмов (ако може) оазис.

Rip Curl

Към тениските и шортите прибавяме и плажни чанти, които са идеални, за да поберат всичко, което ни е необходимо близо до морето. Те са удобни и създадени в същата тропическа схема както дрехите и са идеалното комфортно допълнение към летния ни аутфит. Шапката с периферия пък, е възможно най-доброто решение, когато прекосяваме „пустини“ без сламени чадърчета в близост.

Rip Curl

Изобразените продукти на Rip Curl, както и още други стоки за спорт и свободното време, можем да намерим в магазини Sport box. Там, сега има лятно намаление, което продължава до изчерпване на количествата и дрехите са намалени както следва:

Топ TROPICAL TANK 60/42 лв. (редовна/намалена цена)
Шорти NEAL WALKSHORT 90/63 лв.
Тениска GRACIANO TEE 60/42 лв.
Плажна чанта PALM ISLAND 90/63 лв.
Чанта PALM ISLAND 50/35 лв.
Шапка MILO PANAMA 49/35 лв.

Rip Curl
Alana Blanchard

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.