Null Stern: Хотел без покрив е по-успешен от хотел с покрив!

0
 

Сподели

Shares

Това се казва стая с гледка – швейцарски хотел предлага нощувка в стая без стени с изглед към Алпите. Това ли е новият вид къмпингуване? Оказва се, че да. Или поне разновидност на спането под звездите, но с леки екстри.

Стая с изглед
снимка: NullStern

Спалнята изглежда като изрязана от лукзозна хотелска стая и поставена между върхове и храсти. Има само едно двойно легло, нощни шкафчета и лампи. Няма стени, покрив и баня, но пък на разположение на гостите е иконом, който носи закуска и кафе в леглото. Най-близката обществена тоалетна е на 10 минути пеша.

Стая с изглед
снимка: NullStern

„Стаята“ е разположена е на 1970 метра надморска височина в планините на Граубюнден. Предлага се от Null Stern и струва 230 евро на нощ. Може да се ползва през пролетта и есента, а резервацията може да бъде отменена и в последния момент, ако времето е лошо.

Стая с изглед
снимка: NullStern

Мотото на компанията, пренасяща къмпингарството на друго ниво, е „Единствената звезда си ти“. Така алтернативните хотелиери показват, че се стремят към 0 звезди. Въпреки това, предложението им позволява на гостите да спят под милиони и то истински звезди.

Стая с изглед
снимка: NullStern

Създателите на „стаята“ се определят като художници, които използват хотелите за свои изразни средства. Предишният им проект трансформира бивш ядрен бункер в швейцарския град Тойфен в хотел.

ВИЖ ОЩЕ: Нощувки под звездите за „модерния Тарзан“ във Франция

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.