Запечатай приключенията

0
 

Сподели

Shares
GoPro
Снимка: GoPro, Атлет: Rafa Fidalgo

В сезона на планинските приключения, когато пътеките ни предизвикват да се отправим към тях, нарамили раница или с колело, когато морето ни кани да яхнем вълните му на сърф или, когато се отправяме към следващата непозната дестинация с цяла тайфа приятели, си заслужава да имаме нещо, с чиято помощ да запазим най-вълнуващите си летни спомени завинаги.

GoPro Hero + LCD е здрава и водоустойчива камера, която ще ни последва навсякъде, където я отведем. Създадена е именно, за да е устойчива на прах, вода и замърсяване, което я прави идеален избор за всички изследователи и приключенци, които не искат подвизите им да останат незабелязани.

Hero + LCD можем да намерим в магазини Basecamp на адрес бул. Черни Връх №90 и бул. Ал. Стамболйски №46., както и онлайн в сайта на магазина.

Това лято, до изчерпване на количествата, клиентите, закупили камерата, ще получат и подарък GoPro Grab Bag безплатно.

GoPro Hero+LCD

С помощта на Hero+LCD можем да създаваме кратки клипчета с най-вълнуващите моменти от поредното ни пътешествие директно от камерата и лесно и бързо да споделяме със света накъде ни е отвял вятърът този път, благодарение на вградените Wi-Fi и Bluetooth, които позволяват свързване с GoPro App и Smart дистанционно.

Освен това обаче, камерата може да бъде настроена в режим SuperView™. С негова помощ можем да хванем в един кадър цялата заобикаляща ни среда, включително съседния връх на този, върху който сме стъпили и децата, тичащи в другия край на плажа. Без шеги – SuperView™ предлага най-широкото зрително поле и улавя околна среда по-добре от която и да е друга камера. Нищо чудно на снимката да бъде „хванато“ нещо, което не сме забелязали на живо.

Основни характеристики на GoPro Hero + LCD:

Резолюция снимки: 8MP, Wide FOV;
Видео резолюция: 1080p60 и 720p60;
Auto Low Light: автоматична промяна на скоростта според осветеността;
Spot Meter: снимане на обекти с различна осветеност от тази на камерата;
Burst Режим: 10 снимки за 2 секунди;

GoPro Hero + LCD

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.