Преоткрий града със Specialized

0
 

Сподели

Shares

Има ли две мнения по твърдението, че един от най-добрите начини за съчетаване на спорт с ежедневните ни задължения, е колоезденето от вкъщи до работата или до което и да е място в града.

Колоезденето спестява време, помага ни да поддържаме формата си и се отразява положително на бюджета ни за транспорт.

Bike Center предлагат 15% отстъпка на моделите от сериите Sirrus и Vita на Specialized, за да ни подтикнат да излезем навън и да преоткрием града с помощта на колело. Промоцията е валидна до края на месец юли и със сигурност не е за изпускане, защото Sirrus и Vita могат да ни преведат през всички градски препятствия и междувременно ни помагат да тренираме усилено.

Bike Center

Моделът Sirrus Sport Disc е идеален избор именно за онези от вас, които искат да съчетаят придвижването в града с тренировка, за която не се губи допълнително време. Колелото съчетава най-високия клас алуминиева рамка на Specialized с издръжлива окомплектовка и мощни дискови спирачки,на които можем да разчитаме дори когато се придвижваме с висока скорост. Характеристиките на рамката обаче, не се изчерпват с това. Тя е проектирана със специалната Fitness геометрия, която е предпоставка за заставането на тялото в правилна позиция при каране. Това прави дори интензивните карания по-комфортни и повишава ефективността от физическите усилия. Колелото е оборудвано със седалка и грипове Body Geometry Targa Sport, които са специално проектирани, за да спомагат кръвообращението и да следват естествените извивки на тялото.

Specialized Sirrus Sport
Specialized Sirrus Sport

Vita Sport пък, е модел, създаден за дамите, за да могат и те да се насладят максимално на удоволствието от карането на колело. Vita помага в „мисията” да се поддържаме постоянно в добра физическа форма и да следваме здравословен начин на живот. Рамката е здрава, но лека, а геометрията е проектирана така, че да „навъртаме” повече километри с по-голяма скорост и максимална ефективност. Освен това колелото се характеризира с фитнес геометрията (Fitness Geometry), която спомага доброто разположение на тялото за удобна и неагресивна позиция.

Specialized Vita Sport
Specialized Vita Sport

Посочените модели на Specialized, както и още много велосипеди на марката, могат да бъдат открити онлайн на този адрес и в магазините на официалния представител на марката за България – Bike Center, на адреси:

ж.к. Гоце Делчев, бул. “България” №55-57
ж.к. Изток, ул. “Райко Алексиев” №3
ж.к. Лагера, ул. “Цар Борис III” №100
ж.к. Лозенец, ул. “Богатица” №20
ж.к. Люлин 7, бул. “Джавахарлал Неру”, бл.752
ж.к. Младост 1, бл. 1а
ж.к. Овча Купел 1, бул. “Президент Линкълн”, бл.107
ж.к. Редута, ул. “Живко Николов” №41

Новини и актуална информация от Bike Center, пък можете да откриете на тази фейсбук страница.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.