Здраве и активен начин на живот

0


Дата на събитието: 13.10.2016

Сподели

Shares
Sport & Health
Снимка: weight-n-watch

За втора поредна година от 13-и до 15-и октомври в ЦУМ, София ще се проведе изложението Sofia Sport & Healthy Life, което ще представи различни нови продукти и услуги за спорт и здравословен начин на живот.

Събитието се организира от Виа Експо, а целта му е да обедини темите за спорт и здраве, като даде възможност за директна среща между производители и вносители с бизнес клиенти и крайни производители.

По време на изложението ще бъде представена туристическа екипировка, оборудване и аксесоари, спортни съоръжения и оборудване за зали, фитнес оборудване, редица услуги като спортно-възстановителни процедури и още много други. Освен това ще бъдат изложени органични, натурални и диетични храни и напитки, супер храни, витамини, минерали, натурална и органична козметика и други.

Sport & Health
Снимка: womendailymagazine

Акценти на тазгодишното издание ще бъдат:

• Колективно участие на Българска асоциация биопродукти;
• Колективно участие на фермери на щанда на Дружеството за защита на птиците;
• Органични продукти на основата на микроводорасли;
• Качествена туристическа екипировка и оборудване;
• Фитнес уреди, туристически и лайфстайл продукти и др.;
• Биоинформационни препарати, създадени на принципите на древната китайска медицина и на най-новите постижения на фитотерапията, кристалотерапията, хомеопатията и модерните биоинформационни методи;

Изложителите, заявили участие до 1-ви август, ще получат 10% отстъпка. Заявката може да бъде направена тук.

Sport & Health
Снимка: mydailyworld

От Виа Експо отчитат като положителна тенденция промяната на потребителската култура в България към посока нарастващо търсене на натурални и био продукти. От друга страна, ръстът на инвестициите в спортна инфраструктура и интересът на световни спортни брандове да присъстват на нашия пазар насърчават развитието на спорта като бизнес, но и като начин на живот.

Sofia Sport & Healthy Life

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.