Лятна панорама

0
 

Сподели

Shares

Как си представяте почивката това лято?

Някъде край морето, вълничките си играят палаво по плажа, вие се криете на сянка с бира в ръка. Може и на Лефкада – чакате прогнозата, оп, днес ще е, вадите кайта и почвате увличаща игра с вятъра и вълните. Или поемате по поредната планинска пътека. Всеки си има любим преход, а вашия тази година сте го правили само веднъж, така че подреждате раницата, грабвате шалтето (за малко да си остане в хола, точно до дивана, прилежно навито и готово за път) и с бодра крачка нагоре.

Или се „отскубвате” от работа за един час и се качвате горе на… балкона. Точно като нас.

БАЛКОН ТУРИСТ
Снимка: ИКЕА/Балкон турист

Недейте да си мислите, че ви будалкаме – ако имате точно час свободно време и се чудите как да го прекарате, няма по-добро място от прясно реновираните от ИКЕА балкони (шест в София и един във Варна)в кампанията БАЛКОН ТУРИСТ.

Втората тераса, която посетихме, носи наименованието PANÖRAMA. Намира се чак на деветия етаж в сграда на бул. „Мадрид“ и напълно оправдава името си. Колите и тролеите остават някъде долу, в прахоляка на улицата, протягаме ръка и галим короните на дърветата на „Заимов”, а над главите ни само следобедното слънце и най-синьото небе на София.

БАЛКОН ТУРИСТ

Там именно отведохме трима приятели на Списанието, за да им покажем какви чудни местенца, високо над шума от булеварда, създават хората с въображението си и, за да си поговорим за Лято на по бира.

Часът, който имахме на разположение, изтече неусетно (точно както подозираме, че ще изтече и топлият сезон), но ни зареди със слънчева енергия (наистина, когато деветият етаж е последен, слънцето е мнооого близо) и идеи как да променим собствените си балкони, за да прекарваме повече време у дома, но навън.

БАЛКОН ТУРИСТ

Ако искате и вие да си „откраднете” по нещичко от ИКЕА – вдъхновение, не възглавничка!, можете да го направите до 17-и юли, когато приключва кампанията за туризъм из балконите.

Не се колебайте, а използвайте възможността да си починете, докато взимате идеи за това как всяко пространство на открито може да се превърне в чуден райски кът насред града, с бира или сайдер в ръка. Седем балкона ви очакват, за да ви подарят един час спокойствие, гледки, релакс или романтика.

БАЛКОН ТУРИСТ

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.