Живот на открито

0
 

Сподели

Shares

Историята на Coleman ® – марката, която се обединява около идеята да накара повече хора да излязат навън сред природата, започва от вдъхновението на Уилям Колман да освети тъмните часове на денонощието. През 1909 г. младият иноватор започва да произвежда и продава първата преносима настолна лампа, която става задължителна за всеки извънградски дом.

Родена със страст, и днес марката продължава да създава продукти, отразяващи страстта на продължителите на идеите на Уилям Колман , които да ни вдъхновяват да се наслаждаваме на природата. Продуктите на Coleman® съчетават висококачествени материали, над 100-годишен опит и непрекъснатия стремеж към иновации.

Coleman The Outdoor COmpany
Снимка: Colman

Днес бранда е световно разпознаваем не само благодарение на осветителните тела, а и заради висококачествените палатки, които произвежда. Изработката им се фокусира върху комфорта и удобството, но без това да засяга останалите характеристики на продуктите.

Coleman The Outdoor COmpany
Снимка: Sport Depot

Палатката Darwin2+ е двуместна и подходяща за къмпинг и туризъм. Разпъва се и се прибира изключително лесно и за около 10 минути е напълно готова да ни приюти удобно. Разполага с една стая и преддверие, в което да съхраняваме обувки, раници и други принадлежности, а размерите ѝ са такива, че да бъде комфортно дори на хора с по-висок ръст.

Външната част на палатката е изработена от Polyester с PU покритие и подлепени шевове, които не допускат навлизането на вода. Освен това е оборудвана с технологията за противопожарна безопасност – Fire Retardant, а подът има вертикални бордове, които предпазват от навлизането на влага и прах.

Coleman The Outdoor Company
Палатка Darwin 2+/Снимка: Sport Depot

Основни характеристики:

Капацитет: 2 места
Тип: куполна
Стаи: една основна и едно преддверие
Спално помещение: 2.94 м2
Преддверие: 1.25 м2
Размери:
– Ширина: 90/140/160 см;
– Дължина: преддверие – 100 см, вътрешно помещение – 210 см, общо 310 см;
– Височина: 110 / 120 см;
Тегло: 3.97кг.

Coleman The Outdoor Company
Палатка Rock Springs 3/ Снимка: Sport Depot

ROCK SPRINGS 3 пък, е триместна палатка, която е изключително подходяща за къмпинг. Разполага с две отделни помещения и две врати и е оборудвана с редица технологии, които да направят престоя ни на открито още по-приятен.

Технологията Easy Set Up се грижи за лесното разпъване и събиране, а WeatherTec +, пък осигурява защита срещу неблагоприятни атмосферни условия. Палатката е тествана за устойчивост на дъжд и вятър и е изработена от водоустойчив полиестер.

Основни характеристики:

Капацитет: 3 места
Клас: Comfort
Огнеупорно покритие
Вентилационни отвори
PVC прозорци за по-добра осветеност и видимост с покривала
Площ: 5.6 м2
Височина: до 115 см. (в центъра)
Размери в сгънато състояние: 52 x 17 x 17 см.
Тегло: 5.3 кг.

Coleman The Outdoor Company
Палатка RIDGELINE 4 PLUS/Снимка: Sport Depot

Ако планирате семейна почивка на открито пък, най-добрият избор е палатката RIDGELINE 4 PLUS. Тя е четириместна и предлага всичко необходимо, за да се превърне във временен дом на цялото семейство.

Палатката има две отделни спални помещения, разделени от трето – междинно помещение, и навес. Височината в центъра на палатката е 205 см, а площта на целия „дом” е 9,6 м2. Както и останалите модели, RIDGELINE 4 PLUS се разпъва и сгъва бързо и лесно, оборудвана е с огнеупорно покритие и е водоустойчива.

Основни характеристики:

Капацитет: 4 места;
Клас: Comfort+
Вътрешни джобове
Рейки: фибростъкло
Размери в сгънато състояние: 62 x 23 x 23 см.
Тегло: 10.3 кг.

Още палатки и продукти на марката Coleman, както и още много стоки за активности сред природата, можем да намерим в магазините на Sport Depot и онлайн на този адрес.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.