Байк паркът на Боровец е открит

0
 

Сподели

Shares
Borovets Mountain Bike Park
Снимка: Borovets Mountain Bike Park

В епичен празник на планинското колоездене се превърнаха първите дни на месец юли (2-ри и 3-ти), когато беше открит новия сезон на Байк парк Боровец.

Паркът е открит без официални събития и лъскави церемонии, а така както подобава на подобно събитие – с много усмивки и истинско „разбиващо” каране по новооформеното трасе, за което шейпърите на Borovets Mountain Bike Park работят с хъс, енергия и ентусиазъм през последните месеци.

Borovets Mountain Bike Park
Снимка: Borovets Mountain Bike Park

Целта, към която всички, работили по трасето, се стремят, е новият байк парк да бъде на съвсем различно, много по-високо ниво. Ще можем да проверяваме дали това е така цяло лято, което обещава да бъде запомнящо се, защото в Боровец предстоят още много интересни и „страшни” събития.

А ето какво споделиха от Borovets Mountain Bike Park на сайта си:

„Някои казват, че колелата ни са просто големи играчки за големи деца – и са прави. Нашият пясъчник е гората, а вместо с пластмасови кофички и камиончета си играем със съвсем истински багери и лопати. И също, както площадката пред блока лятото се огласява от врявата на хлапетиите, така и с настъпването на активния сезон в Borovets Mountain Bike Park вековните гори започват да ехтят от радостни викове, скърцане на спирачки и грохот от мачкащите камъни, дупки и корени велосипеди. Благодарение на близостта до столицата (Боровец се намира на едва час път от София) и неуморната работа на шейпърите на парка, сезон 2016 ще звучи точно така.”

Borovets Mountain Bike Park
Снимка: Borovets Mountain Bike Park

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.