Свободен фестивал 2016

0


Дата на събитието: 29.07.2016

Сподели

Shares

В дните от 29-и до 31-ви юли село Ъглен ще посрещне втория „СвобоДен фестивАл на безвРемието”.

Фестивалът на безвремието се провежда без никаква търговска цел и се организира само с помощта на доброволци. Без входни такси, без печалби, хора, търсещи свободата, се събират на едно място за три дни и нощи, изпълнени с много музика, полезни работилници, лекции, дискусии и незабравими емоции под открито небе.

Свободен фестивал 2016
Снимка: Свободен център – за свободни хора

Свободният фестивал има за цел да покаже, че един алтернативен свят е възможен, да подкрепи творческия потенциал на хората със свободен дух и да ги свърже един с друг.

Събитието се самоорганизира, като разчита единствено на доброволчество. Всеки, който иска и смята, че може да помогне с нещо, е добре дошъл да се присъедини. Организационните срещи се провеждат всеки понеделник от 20:00 часа в София на ул. „Черковна” №56 (вход в двора, ет.2).

Над 20 музикални артисти вече са потвърдили участието си във фестивала, а има и още, които предстои да бъдат обявени. Сред музикантите, които ще можем да чуем в село Ъглен са: Surmata Harry, Salto na Asphalta, Daa Seed, Nu/ANCE, Silent City и още много други.

Сред работилниците ще има такива за ръчно изработени бижута, за духовни практики, йога и медитация, работилница „Кулинарни умения“, за правене на ръчен хляб, литературен кръжок и редица други.

Освен това ще бъдат организирани и занимания за деца и разходки из пещерите на село Ъглен, както и много игри.

Престоят ще бъде на палатки, като ще бъде обособено място за палатков лагер, а всеки сам се грижи за екипировката си за къмпингуване.

Още информация за фестивала, както и актуални новини и съобщения, можете да следите на тази фейсбук страница.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.