Прегледай си скутера

0
 

Сподели

Shares

Профилактиката и прегледът на превозното ни средство, са едни от най-важните неща, които трябва да направим, преди да изведем возилото си навън.

Ако карате макси скутер или обмисляте закупуването на такъв, има едно място в София, на което могат да ви дадат най-добрите съвети и да окажат брилянтно сервизиране на скутера.

Maxi scouter
Снимка: motorcycle

От фирма Scoot предлагат ремонт на японски, италиански, тайвански и френски скутери. На място в магазина ще получите необходимото внимание, насоки и компетентни съвети както при наличието на конкретен проблем, така и за откриването на „невидим” такъв.

Сервизът на Scoot разполага с прецизен софтуер за диагностика и откриване на проблеми по превозното средство, а ремонтите се извършват с особено внимание и прецизност.

Scoot сервиз
Снимка: Scoot

Освен това в сервиза извършват и извънгаранционни ремонти на скутери, като всяка поправка получава нов гаранционен срок и ни консултират безплатно при избора на скутер и дали е подходящ за начинанията, които ни предстои да предприемем, както и каква ще бъде стойността на резервните части при евентуални бъдещи поправки.

В Scoot могат да ни помогнат, ако имаме проблеми с варяторната кутия, електрониката, реле регулатора, окачването или която и да е част по скутера. Във фирмата разполагат именно с голям арсенал от резервни части – италиански, японски, китайски, които можете да разгледате и закупите онлайн тук.

Scoot
Снимка: scoot

Ако имате въпроси относно някоя от резервните части, която се предлага в магазините на Scoot, можете да се свържете с фирмата директно от формата за контакт тук или да посетите сервиза на място.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.