Стабилно върху скейта

0
 

Сподели

Shares

adidas Skateboarding представиха чисто нов модел обувки, създадени специално, за да подпомагат доброто представяне на атлетите.

Adidas Premiere ADV

Те са „подписани” от скейтбордиста Лукас Пуиг и са вдъхновени именно от отличаващия се стил на атлета и техничното му представяне. Обувките носят наименованието Lucas Premiere ADV и по перфектен начин допълват атлетизма и ловкостта на скейтбордиста.

Adidas Premiere ADV

Оставайки верен на корените си в Тулуза, Франция, Лукас Пуиг е в челните редици на новото ъндърграунд скейт движение, което произлиза от предградията на Европа. Благодарение на успехите на независимата линия Hélas, на която е съсобственик, Лукас се превръща във вдъхновителят с един от най-ексцентричните стилове в скейтборд културата, известен с уникалния си стил на и извън борда.

Lucas Premiere ADV са изработени с нископрофилен силует и издръжлива конструкция, която осигурява оптимален контрол на дъската и по-голяма прецизност. Освен това са проектирани така, че кракът да е „приближен” максимално към дъската за още по-добър баланс, благодарение на редуцираната тежест в областта на подметката и горната част.

Adidas Premiere ADV

За максималния комфорт по време на носене се грижи материалът, от който са изработени новите обувки – перфориран велур. Материята, в комбинация с текстилния език и правоъгълният панел, се грижи за дишаемостта на стъпалото.

Освен това Lucas Premiere ADV са оборудвани специално с трудно износващ се велур в предната част на обувката и в областта на пръстите, който да издържа и на по-агресивно каране. Пръстите на краката са защитени и от технологията adiTUFF, която придава допълнителна устойчивост и комфорт.

Adidas Premiere ADV

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.