Екипирай се за бягане

0
 

Сподели

Shares

Вече ви представихме серията обувки за бягане на The North Face – Ultra.

Уникалната конструкция е предназначена за различни по трудност и достъпност трасета. Серията е проектирана така, че да помага на крака да запазва своя комфорт, сигурност и стабилност, по време на цялото изживяване.

The North Face
Снимка: Greg Mionske. The North Face

Стъпалата остават сухи, независимо от условията, като същевременно дишат благодарение на специално подбраните материи за обувките от серия Ultra.

The North Face
На снимката: Мъжки тениски BET THAN NAKED и ULTRA RUN

Екипировката за бягане не приключва обаче само с обувките. The North Face предлага продукти и от серията Ultra run, както и Better than naked,които също спомагат за оптималното ни представяне. Това са тениски, шорти, якета и шапки – изобразени на снимките, които можем да намерим в магазините на Стрим-Ко и онлайн тук:

Дамска пола W BTN LONG HAUL SKT
Мъжка тениска M BET THAN NAKED S/S
Мъжка тениска M ULTRA RUN S/S ¼
Мъжки обувки M ULTRA CARDIAC
Мъжки панталон STORM STOW PANT
Мъжки панталони M BET THN NKD SHT 5
Мъжки панталони M BTN LONG HAUL SHT
Мъжко яке M STORM STOW JACKET
Ръкави SEAMLESS ARM WARMERS
Яка DIPSEA COVER IT

The North Face
На снимката: Ръкави SEAMLESS ARM WARMERS, Мъжки панталон STORM STOW PANT, Мъжко яке M STORM STOW JACKET

В момента продуктите са с намаление до 30%.

The North Face
На снимката: Мъжки панталони M BET THN NKD SHT 5 и BTN LONG HAUL SHT, Дамска пола W BTN LONG HAUL SKT

Преди да стигнат до нас, крайните потребители обаче, продуктите на The North Face преминават през множество лабораторни тестове.

Но истинското доказателство за качеството, е оценката на професионалните атлети, които тестват продуктите на The North Face. За тях всяко едно състезание, бягане по планински терени, катерене или дори подготовка в залата е от изключителна важност и често се превръща в уникално изживяване.

Всеки един от тях има крайна лична цел, до която се стреми да достигне, а „заниманията” им не са просто работа или задача. Атлетите са онези хора, които дават всичко от себе си, за да постигат все по-добри резултати, а екипировката им трябва да бъде безупречна във всяко едно отношение. Точно за това оценката на атлетите е най-важна.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.