ПОздрави! За рицарите и техните блестящи доспехи

0
 

Сподели

Shares

Каски горе!

po-zdravi_v2

Първото и най-необходимо, на което и трасе да се намираме, е да пазим главите. Може да е топло, потно и да те дразнят каишките, но заради здравия разум – винаги караме с каски.

Scott_POzdravi

После се подготвяме с правилните протектори, облекло, обувки, ръкавици и, благодарение на Scott България, си спомняме, че орденът ни повелява да спазваме още няколко правила:

Scott_POzdravi

Да знаем къде се намираме – това означава не само да преценяваме ситуациите, да сме добре ориентирани в околната среда и да сме наясно накъде отиваме (става чрез концентрация, карта, компас, GPS, такт и малко импровизация), но и да преценяваме реалистично собствената си физическа подготовка. Хубаво е да разширяваме възможностите си, но е още по-хубаво да се съобразяваме с човешките ни граници и да напредваме чрез постоянство, вместо с претоварване. Резултатите са много по-устойчиви.

Scott_POzdravi
Протектор за гръбнак Scott Soft Actifit

Да сме готови за всеки случай – броните в нашия устав не се носят, за да ни изолират или прикриват, а за да ни предпазват живота, защото ние, велосипедистите обичаме да го споделяме. Не, не се очаква от всеки да е парамедик, но, независимо по кое трасе въртим, винаги е полезно да можем да оказваме първа помощ и да знаем как се действа при счупвания, слънчев удар, мозъчно сътресение, шок.

Scott_POzdravi
Протектор за врaт Scott Neckbrace
Scott_POzdravi
Протекторни шорти Scott Wintersport Protector

И третото (за щастие) е да подсигурим колелото, защото всички знаем колко е важен Росинант за Дон Кихот. Механиците в София на улица “Козяк” 14 и на булевард “България” 81, където са сервизите на Scott България, са готови да разсеят и най-дребните колебания относно състоянието на всеки велосипед напълно безплатно и най-отзивчиво.

Scott_POzdravi
Scott Spartan

Заповядайте на място, елате на www.facebook.com/Scott.Bulgaria и ще се радваме да се присъeдините към кампанията на Scott България ПОздрави с колело!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.