Покана за “Фестивал на цветовете”

0
 

Сподели

Shares

Ще преобладава шарено време с превалявания от цветен прах

Festival of Colours_Holy
снимка: Яне Голев

Мястото е на открито в Sofia Ring Mall, а цветовете, с които ще бъдем обгърнати на фестивала – розово, синьо, червено, жълто, зелено, оранжево, лилаво и, внимание, от тази година в палитрата се включват сребристо и златисто.

Това е и официалният повод да ви поканим да влезете във вече традиционната ни игра като изпратите вашите снимки по темата “Злато и сребро”. Авторът на една от интерпретациите ще бъде възнаграден с двоен пас за събитието на 2 юли, когато предстои да се потопим в танци, музика и емоции с Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, Кристиян Костов, Дияна Панчева – DIYAH, DJ Sava от Camp Session, Super Sholo, Sofia Cartel, The Top Stoppers, Tino, DIA feat. Spazum…

Festival of Colours_Holy
снимка: Яне Голев

За да бъде преживяването по-шарено, организаторите са се погрижили за дронове, които да пускат цветове и за други специални ефекти, разработени от кино-специалистите на Ню Бояна.

Festival of Colours_Holy

Билети за “Фестивал на цветовете” могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на промоционална цена от 25 лева; от 35 лева – с включени четири торбички цветен прах; 45 лева – с девет торбички цветен прах. Tорбички с цветен прах ще се предлагат и на място по време на събитието.

Всеки, който няма възможност да присъства на новата дата на фестивала (2 юли), може да върне своя билет в офисите на Eventim.bg и Ticketlogic най-късно до 28 юни.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.