В преследване на вятъра

0
 

Сподели

Shares
Tiguan Blind Dates
Снимка: Стефан Илиев

Разбрахме, че новият Tiguan от Volkswagen върви на кал, асфалт, чакъл и каквото още се сетим (включително iOS и Android) и затова решихме да се отправим именно с него към следващото си приключение, за да проверим можем ли да догоним вятъра, разчитайки на желанието си и един автомобил.

Tiguan Blind Dates
Снимка: Стефан Илиев

Приключението ни е много специално. Първо, защото го правим в търсене на най-добрия вятър за летене и второ, защото е инициирано от предизвикателството Тhe All Connected Challenge за слепи срещи с Tiguan (#tiguanblinddates), което ни отправиха от „Егоист”.

Времето обаче е капризно и за да се движим заедно с вятъра, ни е необходима мъничко техническа помощ. Собствена мобилна мрежа в колата и дисплей, на който получаваме прогнозата за времето и локации от приятели, пристигнали на точните места преди нас, са идеалните средства, когато сме тръгнали да пътешестваме без ясно поставена крайна точка, но с ясно поставена цел – да полетим.

Tiguan Blind Dates
Снимка: Стефан Илиев

За местата, полетите и ветровете, до които достигнахме, изминавайки километри по асфалт, чакъл, стръмни склонове и подгизнала почва вижте повече в този разказ в две части:

В преследване на вятъра – Витоша

В преследване на вятъра – нощ под звездите

Tiguan Blind Dates
Снимка: Стефан Илиев

А в следващото видео, можете да видите какво може да прави новият Tiguan и защо се отправихме по знайните и незнайните български пътища именно с него.


Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.