В тон с лятото и Scarpa Mojito

0
 

Сподели

Shares

Отново е лято и по всичко личи, че отново е време за свежо мохито. Новите обувки от серията Mojito на Scarpa вече са в BaseCamp, за да докажат, че напитката не е само в баровете.

Mojito Fresh 2016
Снимка: basecamp-shop

В тон с лятото, Mojito Fresh 2016 са в слънчеви и морски цветове и ни подканват да излезем навън, за да се порадваме на топлото време и възможностите за летни приключения.

Едновременно с това обувките от серията са суперкомфортни. Усещането е сякаш сме обути в прохладни сандали, докато в същото време краката ни са удобно защитени.

Горната част на обувката е изработена от текстил, подплатата е от Microfiber, а подметката – SPYDER. Новите Mojito Fresh са идеални, както за работните дни в града, така и за пътуване и почивка.

Освен свежа, серията е с наименование – синоним на лято, защото е цветна и създадена специално за топлите месеци. Заедно с модела Fresh, в BaseCamp можем да открием и Summer, Bicolor Summer и Margarita Summer. Всички предлагат чудесна защита, благодарение на гумения борд в предната част на обувката и подметките с технологии от Vibram.

Mojito Fresh 2016
Снимка: basecamp-shop

С неповторимия стил ала Mojito можем да се сдобием на адреси бул. „Черни връх” 90 и „Стамболийски” 46, или онлайн на този адрес.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.