ПОздрави! Как си днес?

0
 

Сподели

Shares

В случай, че някой все още не е разбрал, ПОздрави с колело! е една от последните инициативи на Scott България за развитие на колоезденето в страната.

С две думи: велосипедистите се поздравяваме.

po-zdravi_v2

В кампанията , се включваме ние, от списание 360º, mtb-bg.com и Green Way. Официалното начало е тази събота, 25 юни, в парк “Възраждане”, София, а основната ни цел е една – да си кимнем, да вдигнем ръка или просто да се усмихнем, когато се срещнем следващия път.

Знакът, освен че е проява на добро възпитание, е и в подкрепа на положителните социални промени, които желаем: толерантност по пътя (в буквален и в метафоричен смисъл), здравословен начин на живот, дружелюбно отношение към природата и, лесно е, жест на най-човешка съпричастност.

Освен зелена светлина на велосипедното предизвикателство, Scott България дават и още една препоръка – да се грижим за велосипеда си с любов. И ре-дов-но.

В няколко стъпки това значи:

Да го почистваме добре след употреба,
да го смазваме, когато прискърца и
да му подменяме частите, щом забележим, че са тръгнали да се износват, а не в мига на пълен разпад, защото така се правят дългосрочни инвестиции. Сериозно, само така можем да си гарантираме качествената компания на колелото за по-дълго време и повече щастливи приключения.
След това, преди каране е хубаво да се уверим, че гумите са с оптимално атмосферно налягане, спирачките и скоростите са изправни, както и че задкормилното устройство също е в добра форма.

Scott Service

Ако все пак имате колебания, свързани със състоянието на велосипеда, моля, заповядайте в сервизите на Scott България на улица “Козяк” 14 и на булевард “България” 81 Б. Механиците на място са готови да разсеят всякакви съмнения съвсем професионално и да прегледат колелото напълно безплатно.

Още полезна информация има на scott.bg и на www.facebook.com/Scott.Bulgaria

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.