Леко и комфортно лято на открито с Lizard

0
 

Сподели

Shares

Lizard

Италианците от Lizard са световен лидер в производството на сандали. Освен с доказано качество марката е известна и с това, че моделите им са мислени и като туристически сандали. Разбира се, ние не препоръчваме ходенето със сандали на сериозни планински преходи, но за по-леки разхдки, морски почивки и ходене в градски условия са чудесни.

Представяме ви два класически модела, които консултантите на магазини Стената препоръчаха на читателите на летния брой на списание 360°.

HIKE-donna-MAORI-AZURE
Сандали Lizard Sh Maori Azure

Идеалният модел за всички, които обичат да прекарват времето си на открито. Леки, удобни, издръжливи и с изключително сцепление – за максимум комфорт и удобство по пътеките. С горна част от текстил в свежи цветове, която се напасва индивидуално към крака и приляга перфектно, благодарение на трите велкро лепенки.

HEXH2O_16SMLI11546_SKINDARKGREY
Сандали Lizard Hex H20

Иновативни сандали, които осигуряват максимална стабилност на крака по време на активно движение, независимо от повърхността. Сами решавате дали да ги носите във вариант между пръстите или като обикновен сандал. Със стелка от бързосъхнеща материя, която ги прави идеални за спортове в близост до вода.

В магазини Стената може да намерите още много модели на марката Lizard

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.