Правилата на играта

0
 

Сподели

Shares

За да практикувате фрийстайл футбол, освен топка, са ви нужни и удобни обувки. Така е, безспорно, и в класическия футбол, с чийто ритъм живее Европа в момента. Още преди старта на Евро 2016 фрийстайлърът Енис Тодоров изпробва новата гама бутонки на adidas – Mercury.

снимка: Яне Голев
снимка: Яне Голев

Обувките стъпват на терена за пръв път това лято по време на Европейското първенство по футбол и Copa America. Звездите Лео Меси, Пол Погба и Гарет Бейл ще носят най-новите бутонки на adidas.

снимка: Яне Голев
снимка: Яне Голев

„За себе си избрах обувките на Гарет Бейл, казва Енис Тодоров и продължава – футболист на Реал Мадрид, който ми е любимият отбор. Самият Бейл ще носи този вид обувки по време на Евро 2016. Харесвам дизайна, цвета и идеята, че вдъхновяват играчите да бъдат първи.“

снимка: Яне Голев
снимка: Яне Голев
снимка: Яне Голев
снимка: Яне Голев

Гамата Mercury е създадена с дизайн, вдъхновен от течен метал. Трите уникални сребристо-сиви обувки олицетворяват мотивацията, която футболистите имат – да победят техните съперници, да финишират първи, за да могат да претендират за най-големите спортни награди. Във фрийстайла залогът е друг – да подложиш на изпитание собствените си възможности, да изпробваш нови движения и нови трикове и най-важното – да проявиш фантазия, за да се забавляваш през цялото време. А в основата на всичко това стои добрата екипировка, която осигурява стабилност както на терена, така и на фрийстайл сцената.

снимка: Яне Голев
снимка: Яне Голев

ВИЖ ОЩЕ: Кълбовидна мания – топката на adidas в ръцете, краката и на главата на Енис Тодоров

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.