Скейт, байк и уиндсърф на едно място

0
 

Сподели

Shares

Мечтали ли сте си да можете да отидете да се забавлявате на място, което събира в едно съоръжения за скейт, трасе за dirt bike, въжен парк и едновременно с това е разположено в непосредствена близост до училище за уиндсърф?

Дори да не ви е хрумвала тази идея, скоро всички ще имаме възможност да посетим подобна локация, защото екипът от A Team са се осмелили да следват големите си мечти.

XChallenge, A Team
XChallenge, A Team / Снимка: A Team XChallenge

Спортният клуб A Team, който по принцип пали страстта на хора от всякакви възрасти към уиндсърфа чрез обучения в училището си, сега провежда start up кампания за споделено финансиране, с чиято помощ да осъществи Xchallenge Park.

Идеята е паркът да бъде разположен точно до плажа и в непосредствена близост до уиндсърф училището, което означава, че само на една ръка разстояние ще бъдат събрани няколко любими, интересни и екстремни спорта – скейт (на професионален скейт пул), байк (по прекрасно dirt трасе), уиндсърф (също падълборд и уейкборд) и други.

За да се изпълни мечтата на отбора, са необходими още 40 000 евро, които ще бъдат вложени в построяване на къмпинг, санитарни условия, кът за сядане и такъв за игри и специално място за тренировки и упражнения. Ако искате да подкрепите идеята за създаването на първия по рода си в България парк, можете да го направите на страницата на кампанията тук.

Основната мисия, която стои пред бъдещия парк, е той да се превърне в място, на което всички, особено децата, да получат шанс да изпробват различни спортове, да се запознаят с нови приятели и да се научат да ценят и обичат природата, докато водят активен начин живот, който ги прави здрави и щастливи.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.