Здравей, поздравявам те

0
 

Сподели

Shares

ПОздрави с колело! е велосипедна кампания, вдъхновена от желанието на Scott Bulgaria да развиват колоезденето в страната, защото вярват, че продуктите им са ефективно решение за по-добър живот в големите градове и могат да доведат до качествена промяна в обществото, в което живеем.

Това е и причината в следващите няколко седмици заедно да ви предизвикаме да се поздравим.

po-zdravi_v2

Накратко, идеята е, когато видите колоездач, независимо познат или не, просто да го поздравите като кимнете или вдигнете ръка.

Защо?

Защото е готино, здравословно, дружелюбно и защото така правим приятелите, които ни е грижа.

ПОздрави с колело! е велосипедно предизвикателство, чрез което имаме възможност да заявим, че сме солидарни и толерантни към всички и всичко по пътя. Такава е и гражданската ни позиция – харесва ни да сме отговорни в обществото и с позитивен принос към средата, в която се намираме.

ПОздрави с колело! е кауза на Scott България, в която се включваме ние, от списание 360º,mtb-bg.com и бандата от Green Way. С последните ще се срещнем в парк “Възраждане”, София на 25 юни, за да поставим официалното начало на кампанията като започнем да се поздравяваме в рамките на градския куест “Обичам София и спорта”.

Още информация има на www.facebook.com/Scott.Bulgaria

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.