Polar: Лидерът при умните уреди

0
 

Сподели

Shares

Да слушаме какво ни казва тялото ни е много важно нещо. Още по-важно е обаче, да разбираме това, за което ни „говори”.

От финландската марка Polar се грижат именно за това да разчитаме правилно знаците, които телата ни изпращат по време на тренировки, като създават часовници за фитнес, за бягане, пулсомери, гривни и компютри за колоездене.

Polar brand

 

Към днешна дата Polar е световният лидер в производството на умните устройства, които помагат на хиляди хора по света да водят активен начин на живот, докато разчитат правилно постоянно променящите се сигнали, които телата им изпращат.

Polar brand

За да бъдат наистина полезни продуктите им, от бранда съчетават знанията на експерти в спорта, научните данни за човешката физиология, иновациите в електрониката и стремежа да разберат колкото е възможно по-добре нуждите на потребителите.

Polar brand

Част от функциите, които продуктите на марката изпълняват са измерване на пулса и следене на изгорени калории. Освен това устройствата могат да ни напомнят кога е сме се застояли прекалено дълго на едно място и е време за движение, предлагат GPS-проследяване на маршрути за бягане и могат да бъдат свързвани към мобилните ни устройства, за да получаваме известията си на тях.

В магазините на BaseCamp в София и онлайн на basecamp-shop.com вече можем да се сдобием с редица артикули на водещата световна марка. Тя е най-новото попълнение сред брандовете, които можем да открием в магазините и без съмнение ще ни помогне да практикуваме любимите си спортове по нов и по-пълноценен начин.

Двата магазина на BaseCamp можем да открием на адреси: бул. Черни връх 90 и Стамболийски 46 в София.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.