Високо застани

0
 

Сподели

Shares

Какви са резултатите от първия кръг на републиканския шампионат по екстремно спускане с велосипеди на Българските колоездачни серии

Валентин Тенев - Ram Bikes; Air Kongur, Петрич, Фотография Георги Даскалов
Валентин Тенев – Ram Bikes; Air Kongur, Петрич, Фотография Георги Даскалов

Състезанията се проведоха този уикенд по време на фестивала Kongur Air в Петрич, a ние вече разполагаме с официалното класиране и нямаме търпение да ги споделим.

При състезателите в категория деца от 12 до 14 години първите три места са за Йордан Анчев, който е на първа позиция, веднага след него е Любомир Чонев и трети – Кристиян Стоянов.

Ани Томева oт „Свободно измерение“, Златица е номер едно при дамите. Следват я Виктория Генова от Riders United и Виктория Ганчева от Pro Team Samokov. В категорията хардтейл Васил Денчев се класира пред Александър Иванов, Димитър Атанасов и всички останали, а при участниците над 30 години най-предните места заемат Димитър Гайдов от True Riders, Милан Димов от Riders United / Drop IN и Ангелос Анагносту от Electra mtb dh Volos.

При юношите между 15 и 17 години най-силно представяне имат Борис Захариев, Калоян Кисьов и Антон Генков, а при мъжете на първо място се класира Стивиан Гатев от Bike House Bikes, на второ е Йоанис Йоану oт Bike30 и на трето – Теодор Мавродиев от VIVO.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.