3 х чисто нови модели от Specialized

0
 

Сподели

Shares

За прекрасните слънчеви дни, в които планината просто ни приканва да последваме предизвикателните ѝ пътеки, от специалистите при колелата – Specialized, ни предлагат няколко чудесни модела планински колела, с които да атакуваме трасетата.

Хардтейловете от серията Pitch са проектирани така, че да ни превеждат през всякакви терени – единични, стръмни и криволичещи пътеки. Освен това са идеален избор както за колоездачи, които „препускат” из планината при всеки удобен повод, така и за начинаещи маунтинбайкъри.

Specialized
Снимка: Specialized Bicycles

Основният модел Pitch 27.5 е подходящ именно за колоездачи, които започват с първите си офроуд карания или за онези, които обичат леките разходки в планината и бързото придвижване на две гуми из града. Характеризира се с лека алуминиева рамка, която обаче е издръжлива на натоварване и супер-части, които отразяват специалния подход на марката при избора на технологии. Вилката е амортисьорна – Sr Suntour XCT, спирачките – механични дискови, а гумите използват иновативната технология за ниско съпротивление в градски условия, като същевременно са достатъчно надеждни при каране по планински трасета. И предната, и задната главина използват системата за бързо сваляне – Quick Release, а геометрията на колелото се грижи за това, колоездачът да се чувства увереност и комфорт дори при първите си излизания сред природата с планински велосипед.

Specialized Pitch

Чисто новият модел Pitch Comp пък, показва чудесно представяне както при стръмни изкачвания, така и при спускания. Хардтейлът е достатъчно ефективен, за да ви изведе до върха и напълно надежден и стабилен, за да ви помогне да се върнете безопасно в града. Геометрията Sport Trail 650b е съчетана с алуминиева рамка, която предлага максимален комфорт и сигурност при почти всякакъв терен, а частите, с които е окомплектован моделът са избрани, за да бъдат достатъчно устойчиви на голямо натоварване и издръжливи във времето. Вилката, с която пристига моделът, е амортисьорна Sr Suntour XCM, спирачките са хидравлични дискови, а скоростите са 3х9 и са осигурени от Shimano.

Specialized Pitch Comp
Specialized Pitch Comp

Моделът Pitch Sport е чудесен избор за колоездачи, които обичат натоварването и стръмните изкачвания, защото дизайнът е проектиран така, че да подпомага стабилната позиция на колоездача върху преднaта част на колелото. Освен това обаче, стабилността и балансът се чувстват по цялата дължина на рамката, а спирането е лесно и стабилно при различни терени. Скоростите са 3х8 Shimano, рамката е алуминиева и моделът е окомплектован с амортисьорна Sr Suntour XCT вилка.

Specialized Pitch Sport
Specialized Pitch Sport

Най-новите модели на Specialized могат да бъдат открити в магазините на официалния представител на марката за България – Bike Center на адреси:

кв. Лозенец, ул. Богатица 20
жк. Младост 1, бл. 1А
кв. Редута, ул. Живко Николов 41
кв. Изток, ул. Райко Алексиев 3
кв. Овча Купел бул. Президент Линкълн, бл.107
кв. Люлин, бул. Джавахарлал Неру, бл.752

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.