Балканче мое, реално и вълшебно

0
 

Сподели

Shares

Да караш нов скутер и да имаш нова палатка едновременно?

Balkan by Scoot

Да, много е постижимо – по случай Деня на детето и до средата на месеца (15 юни) Scoot обещават по една палатка – подарък за всеки нов собственик на “Балкан”.

Компанията е със скромен, но за сметка на това всеотдаен екип и сглобява култовите мотоциклети по изпитана рецепта, така че да отговарят на най-разнообразни предпочитания. Като цветове това значи червено, синьо, по-тъмно синьо, плюс черно и бяло. Като възможности – градските варианти са с 50-, 80- и 92-кубикови двигатели, а в моторите на по-мощните модели, подходящи за ендуро, има варианти за по 100, 110, 125, 140 кубика и 125i.
Ако изключим последните три, всички останали могат да се карат със стандартна шофьорска книжка.

За желаещите да преминат на по-високо ниво и за по-разумната част от човечеството, която предпочита да прецени възможностите си на голям мотор с инструктор на полигон, вместо по черните пътища и поляните, Scoot организират легални, безплатни, подготвителни, тестови курсове за категории А и А1. Следващото обучение е на 11 юни от 10 часа на булевард “Черни връх” 65 (до бензиностанция “Еко”).

През останалото време за всички любители на приключенията на открито с вятър в косите и усещане за качествена проходимост производителите предлагат класика в жанра – възможности за групови и индивидуални екскурзии и скутери под наем.

Balkan by Scoot Другите подробности за съвременните скутери „Балкан“ са японски карбуратор и сглобка с 5,5-годишна гаранция, или 10 000 км; 4-степенна скоростна кутия с крачно превключване, без съединител, подходяща за всякакви пътища и хора; четиритактов двигател с въздушно и с маслено охлаждане; 66 месеца гаранция за градските варианти и 24 месеца за по-мощните модели.

Още за „Балкан“, включително възможностите за поръчка онлайн и сервиз, има на scoot.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.