Всеки е поканен

2
 

Сподели

Shares

… Да избере хижа на годината

Хижа Ехо

Конкурсът Хижа на годината се провежда за втора поредна година по инициатива на планинарския портал planinar.org и списание 360°.

Наближава крайният срок на първия етап от състезанието, в което се питаме коя е най-добрата хижа в българските планини и събираме до три отговора тук.

Всеки е поканен да предложи своите любими хижи и споделянето автоматично го включва в жребия за ваучер за раница Deuter на стойност 150 лв от магазини Стената.

Десетте хижи, които имат най-много гласове, продължават надпреварата на следващото ниво, от 2 юли до 2 октомври, когато ще оценяваме избраните хижи (една, две, а най-добре – всичките) по шестобална система. Представянето им може да е от слабо (2) до отлично (6), според следните критерии: гледки и близки забележителности; инфраструктура, условия за настаняване и поддръжка; храна и напитки; отношение на хижарите; цени.

Хижата (или заслонът) с най-висока средноаритметична оценка от всички гласове и по всички показатели, ще получи титлата „Хижа на годината за 2016 година“ в средата на ноември и стопанинът й ще бъде официално награден на 12-ото издание на фестивалаДни на предизвикателствата.

Още подробности има тук, а с предложения за хижи се продължава насам.

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.