Подкрепи любимия си FLUGTAG отбор

0
 

Сподели

Shares

red bull flugtag

„Хидрозмей”, „Щастливи овце” и „Левитиращият слон ” са само три от отборите, които ще разперят криле над Пристанище Варна на 2-ри юли, когато в България ще се проведе първото издание на най-креативното шоу – Red Bull FLUGTAG.

Какво ли ще се случи, когато се отправят към нови висоти в авиацията наред с „Български перцъ”, „Смърфолет”, „Момината питка” , „Хвърковата чета” и още редица, заредени с невероятни идеи, отбори?

Оценяващата комисия селектира 45 отбора, които ще се включат в първото шоу за самоделни безмоторни летателни апарати, правено у нас. Това са безапелационните щури гении, събрали се в екипи от по петима души, готови да покажат в какви крилати изобретения се превръщат мечтите за летене.

Red Bull FLUGTAG
Снимка: Red Bull

Сега обаче, всички отбори имат най-голяма нужда от вашата подкрепа. Трите екипа, които съберат най-много гласове на страницата за гласуване и споделени в социалните мрежи, ще бъдат заснети от Red Bull в процеса по създаване на чудатия им летателен апарат, който ще стане разпознаваем пример за българския гений из цялата страна (а защо не и отвъд).

Гласуването за отборите продължава до 5-и юни и става с просто натискане на бутона „Гласувай за нас” от профила на всеки отбор в сайта на FLUGTAG. Колкото повече споделяте, коментирате и популяризирате страницата на любимия си отбор пък, толкова по-голяма помощ оказвате на мечтателите, за да разпространят крилатите си идеи.

Само броени дни остават, в които отборите ще очакват да гласувате и споделяте проектите им. Дайте на любимците си още един чифт крилаа.

Red Bull FLUGTAG
Снимка: Red Bull

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.