Кои сега са номер едно

0
 

Сподели

Shares
BG UrbanSeries 2016
BG UrbanSeries, Габрово, 2016
снимка: Стефан Илиев

Петото издание на Gabrovo Challenge City DH въодушеви близо 120 състезатели от цялата страна и излъчи победителите в тазгодишните Български градски серии.
Видяхме развълнувана публика в постоянна готовност да поощрява шампионите по трудното и технично трасе с дължина малко над километър, стръмни стълби, виражи, големи скокове и разнообразие от изкуствени и естествени препятствия по улиците на Габрово.

BG UrbanSeries, Габрово, 2016 снимка: Стефан Илиев

И победителите са…

С рекордно време от 1:39.20 Стивиан Гатев завърши победоносния си устрем и съвсем заслужено спечели първенството при мъжете. На второ място е Росен Ковачев (1:44.02), трети – Иван Колев.

Калоян Кисьов стана най-бърз при юношите, след като направи забележително каране в родния си град. С време от 1:42.51 той спечели състезанието и общото класиране с десет стотни пред основния си опонент Теодор Мавродиев</em>.

BG UrbanSeries 2016
BG UrbanSeries, Габрово, 2016
снимка: Стефан Илиев

Най-добро време при мъжете над 30 години постигна Камен Недков от отбора на RAM Bikes – 1:56.78 и се нареди на второ място в генералното класиране. На първо е Любомир Тодоров, който завърши трасето трети за деня.

Дамите показаха завидна смелост да се включат в екстремното трасе и още по-завидни умения като завършиха с времена, близки до тези на мъжете. Имената на победителките са – Виктория Генова от “Райдърс Юнайтед” на първа позиция, веднага след нея е Виктория Гончева и Маргита Христова е трета.

BG UrbanSeries 2016
BG UrbanSeries, Габрово, 2016
снимка: Стефан Илиев

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.