Байк уикенд в Боровец

0


Дата на събитието: 28.05.2016

Сподели

Shares
Allmountain Weekend Borovets
Снимка: Borovets Mountain Bike Park‎

На 28-и и 29-и май Боровец ще посрещне Allmountain Bike Weekend. През двата дни планинският курорт ще събере на едно място редица любители на планинското колоездене за събитие, организирано специално за тях.

През уикенда ще бъде открита първата пътека за колоездене в Borovets family&allmountain trail center. Екипите на Borovets Mountain Bike Park и Bike Ventures започват развиването на мрежа от ендуро и крос кънтри трасета в ниската част на Рила, за които не е необходимо използването на лифт. Първата пътека вече е готова и ще бъде достъпна за байкъри от 28-и май.

Освен това по време на Allmountain Bike Weekend ще гостуват и дамите от WildBerries, с които всички момичета ще могат да покарат в рамките на Girls Only Allmountain Camp.

Стартът на каранията, откъдето всички колоездачи ще потеглят към трасетата, е между 10 и 11 часа пред хотел „Рила”.

На 28-и и 29-и май в Боровец ще се проведе и още едно събитие за радост на всички запалени колоездачи – Test The Best Specialized. Повече за него четете тук.

След 20:00 часа вечерта пък, Allmountain Bike Weekend продължава с коктейли и готина музика в Terrace Lounge, х-л „Рила”.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.