Раницата – превозно средство?

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Винаги е удобно да имаме подходяща раница под ръка, когато трябва да пренасяме багаж от единия край на града до другия. Какво обаче би направило раницата още по-удобна? Ако можехме да я караме.

Movpack е раница, която можем да носим, теглим и караме. В нея има достатъчно място, за да приберем вътре лаптопа си, книги или връхни дрехи. Най-готиното за нея обаче е, че притежава сгъваем електрически скейтборд, който може да ни „понесе” през градската джунгла всеки път, когато претоварим с багажа.

Веднъж подкаран, скейтбордът може да продължава да се движи в продължение на два часа, без да бъде допълнително презареждан. Контролира се с помощта на дистанционно, има два мотора и може да се движи със скорост до 20 км/ч. Освен това бордът е оборудван и със спирачки, които също се контролират дистанционно, така че каращият може да намалява и спира, без да слиза от борда.

Раницата от своя страна има вградени колонки, може да бъде използвана като зарядно за телефон или да бъде носена отделно от скейтборда.

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.