Раницата – превозно средство?

0
 

Сподели

Shares

Винаги е удобно да имаме подходяща раница под ръка, когато трябва да пренасяме багаж от единия край на града до другия. Какво обаче би направило раницата още по-удобна? Ако можехме да я караме.

Movpack е раница, която можем да носим, теглим и караме. В нея има достатъчно място, за да приберем вътре лаптопа си, книги или връхни дрехи. Най-готиното за нея обаче е, че притежава сгъваем електрически скейтборд, който може да ни „понесе” през градската джунгла всеки път, когато претоварим с багажа.

Веднъж подкаран, скейтбордът може да продължава да се движи в продължение на два часа, без да бъде допълнително презареждан. Контролира се с помощта на дистанционно, има два мотора и може да се движи със скорост до 20 км/ч. Освен това бордът е оборудван и със спирачки, които също се контролират дистанционно, така че каращият може да намалява и спира, без да слиза от борда.

Раницата от своя страна има вградени колонки, може да бъде използвана като зарядно за телефон или да бъде носена отделно от скейтборда.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.