Test the Best – изпробвай най-добрите колела

0


Дата на събитието: 28.05.2016

Сподели

Shares

Specialized е една от марките велосипеди, чието име заслужено се свързва с безспорно качество, чудесни идеи и безкомпромисно изпълнение на моделите. Това е марката, водeщa началото си от щурата идея на един млад американец, който от запален колоездач се превръща в създател на култови велосипеди, любими на редица велосипедисти по цял свят.

За 2016 г. Specialized пуснаха на пазара поредната супер-колекция нови велосипеди, която пресъздава усъвършенстваните технологии, които марката разработва, за да бъде винаги в крак с високите очаквания на феновете си.

Test the Best

През последната година от Specialized направиха много иновации в своята велосипедна гама. Изцяло новият модел Venge VIAS, разработен специално, за да отговаря на особеностите на шосейното колоездене, изпъкна със своята аеродинамична стойка и лекота. Планинските колоездачи бяха зарадвани с екстремната разработка на именития модел Demo, който получи нова визия и по-добро окачване. Историческият модел Stumpjumper пък, се сдоби с няколко чисто нови концепции и веднага спечели положителното мнение на критиката.

Към всички тези иновативни модели се добавят и още редица, доказали се като първокласни велосипеди – Tarmac, Allez, Rockhopper, Epic, Enduro и много други, които също са част от богатото разнообразие на Specialized.

Test The Best

На 28-и и 29-и май в Боровец ще се проведе събитието Test the Best Specialized Bulgaria. По време на него всички, които обичат колоезденето и се интересуват от иновациите в производството, ще могат да разгледат и да изпробват най-добрите модели на Specialized.

Сборната точна на събитието и през двата дни ще е пред хотел Рила.

Всички горепосочени модели ще пристигнат в Боровец, а всеки, който поиска, ще има възможност да тества някое от колелата в реалните условия, за които е предназначено.

25-километрово трасе ще очаква онези, които искат да изпробват шосейни велосипеди. Даунхил колоездачите пък, ще могат да изпробват съответните модели колела по отделения участък за спускания, а крос кънтри и ендуро любителите ще могат да тестват възможностите на велосипедите по друга, отделена отсечка. Всяка една група ще има водач от Бороспорт и представител на Байк център ООД Specialized Bulgaria, за а даунхилърите ще има и осигурен транспорт до определеното трасе.

Освен велосипеди, през двата дни ще може да се видят и пробват всякакви аксесоари, екипировка и части на марката Specialized. Голям екип от специалисти също ще бъде част от Test the Best Specialized, за да раздава професионални съвети за всеки един аспект от колоезденето.

Специално за събитието в Боровец пристигат и служители на марката, които са участвали в създаването на велосипедите и които ще бъдат на линия при всякакви въпроси относно колелата. От българска страна, пък можете да получите помощ от консултантите и механиците на Bike Center и водачите на Бороспорт.

Test The Best

Ежегодното изложение Test the Best Specialized посети за първи път България през 2013 година. Тогава клиентите на Specialized България не знаеха какво да очакват, но изживяха два прекрасни дни в атмосферата на световна класа и невероятно усещане. В центъра на София и планинското трасе в Рила, Боровец се представиха едни от най-стойностните и качествени велосипеди в световен мащаб. Желанието за тест бе огромно и всеки, който поиска, успя да се докосне до велосипеди, карани от именитите състезатели и световни шампиони.

Повече информация за събитието ще получите в магазините на Bike Center в София на адреси:

кв. Лозенец, ул. Богатица 20
жк. Младост 1, бл. 1А
кв. Редута, ул. Живко Николов 41
кв. Изток, ул. Райко Алексиев 3
кв. Овча Купел, бул. Президент Линкълн, бл.107
кв. Люлин, бул. Джавахарлал Неру, бл.752

или онлайн във фейсбук и сайта на магазина.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.