КолелоТУ 6.0

0


Дата на събитието: 15.05.2016

Сподели

Shares

Шестото поредно издание на велосъстезанието „КолелоТУ” ще предизвика всички любители и професионалисти в колоезденето да запишат нови шестици сред постиженията си.

КолелоТУ 2016
Снимка: КолелоТУ

Състезанието тази година ще се проведе на 15-и май в София и е под наслов „Само за отличници”. Организатори на събитието отново са Студентски съвет към ТУ – София, а трасето ще бъде отлично изградено от Linesickers.

Колоездачите ще могат да се включат в две категории за участие: аматьори и професионалисти. Всички състезатели ще стартират групово в Южния парк (под Монцата), а тримата, финиширали с най-добро време, ще получат специални награди, осигурени от Scott.

Програма:

11:30 – 12:30 – Записване
12:00 – Опознавателна обиколка
12:30 – Откриване
13:00 – Стартове по серии
15:00 – 15:30 – Церемония по награждаване
15:30 – Почистване на парка

Вход и изход свободен.

КолелоТУ
КолелоТУ 2014 събра около 100 колоездачи

Колоездачите под 18-годишна възраст, които също искат да се включат в „КолелоТУ”, трябва да представят формуляр, подписан от родител или настойник, който може да бъде изтеглен от тук.

„КолелоТУ“ се провежда от 2010 г. насам и има за цел да популяризира велосипеда, като транспорт и източник на забавление. Всяка година колоездачи се събират, за да премерят сили в предизвикателното и интересно трасе. „КолелоТУ“ е състезание за всички любители, които обичат да изследват града на две колела.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.