Keen: Сандалите, без които не можеш

0
 

Сподели

Shares

Създавай, играй, грижи се са трите ключови фрази, оформящи философията на марката Keen, която се грижи да следваме приключенския си дух, обути в комфортни обувки.

Keen
Снимка: Keenfootwear

Идеята за продуктите Keen се ражда, след като от марката си задават един конкретен въпрос: „Можем ли да създадем сандали, които да предпазват пръстите?” Оказва се, че отговорът е положителен и вече 13 години от марката ни дават решение за горещите дни, в които преди се чудехме какво да обуем – проветривите, но несигурни сандали или удобните обувки, в които на краката им е горещо.

Keen създават хибридни продукти, вдъхновени от живота, който водим – смес от работа, задължения и непрестанния ни стремеж към нови приключения и игри.

Keen Uneek
Снимка: Keen

UNEEK са перфектните сандали за горещото ежедневие в града или за различни активности на плажа, защото предлагат перфектно прилягане към крака, благодарение на иновативната конструкция с двойна корда, която едновременно с това позволява и свободни движения. Междинната подметка е лека и издръжлива, което прави обувките изключително комфортни, а подметката се грижи за сигурността на стъпалата и осигурява високо сцепление с различни повърхности. Вътрешната част на обувката е анатомично проектирана така, че сводът на стъпалото да бъде поддържан перфектно през цялото време.

Освен това UNEEK имат и следните характеристики:

– Тегло: 314.7 грама/обувка
– Подметка, която не оставя следи върху настилката
– Анатомично микрофибърно стъпало
– Усъвършенствана подметка за сцепление със земята
– Система за сигурно захващане на кордите

Keen Kuta
Снимка: Keenfootwear

KUTA са най-новите водни сандали от Keen. Изключително подходящи са за дейности, свързани с вода, защото горната им част е изработена от бързосъхнеща мрежа. Могат обаче да бъдат носени на всякакъв терен, защото подметката им предлага много добро сцепление със земята и имат издръжливото анатомично стъпало. Обувките са оборудвани с връзки за допълнително по-добро прилягане и защита на крака.

Освен това KUTA имат и следните характеристики:

– Тегло: 243.8 грама/обувка
– Анатомично EVA стъпало
– PU междинна подметка
– Подсилена подметка за издръжливост
– Специална подметка за използване във вода

Посочените модели сандали от Keen, както и други артикули на марката, можете да намерите в магазини Sport Depot и онлайн на sportdepot.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.