Вземи забавлението със себе си

0
 

Сподели

Shares
Sevylor
Снимка: Sevylor

Лятото наближава и е време още сега да се погрижим, че няма да ни е скучно, когато горещината нахлуе в града.
Няма по-добро място за охлаждане в лятната жега от прохладните водни басейни някъде сред природата. Най-подобаващо, пък можем да им се насладим само ако влезем вътре.

Sevylor е марка, която е специализирана в производството на надуваеми лодки и каяци, чиято цел е да накара хората да излязат навън и да се забавляват. Основната им мисия е да създават достъпни, по отношение на цена и висококачествени, що се отнася до материали и дизайн, продукти за водни спортове. Продуктите на Sevylor са проектирани така, че да бъдат практични, затова са преносими и лесни за използване.

Sevylor Colorado
Снимка: inflatable-kayaks

Colorado е чудесен двуместен каяк, подходящ за приключения както в езера и спокойни води, така и за уайтуотър. Това е възможно благодарение на грубото и здраво брезентово дъно и конструкцията, изработена от PVC материал. Каякът се изпълва с въздух през многобройни камери, които са направени така, че да остават надути дори при евентуално продупчване на някоя от тях. Седалките са повдигнати за по-лесно управление и могат да бъдат намествани спрямо индивидуалните предпочитания.

Colorado има специални D-пръстени, позволяващи прикрепяне на допълнителна екипировка и система за лесно надуване и раздуване. Каякът е сертифициран да издържа натоварване до 213 кг и има приблизителни размери (когато е надут): 325 см х 86 см.

Tahiti Plus е семеен каяк, който може да влезе във вода с двама плюс един души на борда. Създаден е, за да можем да се наслаждаваме на забавно време за почивка или приключения заедно със семейството или приятелите си. Размерите на Tahiti Plus са 363 х 88 см, а теглото, което може да понесе е 200 кг. Третата седалка пък е допълнителна и може да бъде махана и добавяна в зависимост от това колко човека ще има на борда.

Sevylor Tahiti
Снимка: Sevylor

За да бъде максимално лесен за пренасяне, каякът се навива и сгъва с помощта на системата BPS. Тя използва няколко специални колана, която позволяват каякът да бъде превърнат в раница, която може да бъде пренасяна удобно на гръб.

Посочените надуваеми каяци от Sevylor можете да намерите в магазини Sport Depot и онлайн на адрес sportdepot.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.