Безкомпромисно качество от LOWA

0
 

Сподели

Shares
LOWA ITALY
Снимка: Lowa Italy

Започнала като малка семейна работилница още през 1923 година в Бавария, днес LOWA се развива като лидер в производството на обувки за планина и аутдор активности в редица европейски държави. Това, което прави марката толкова успешна, е постоянното търсене на възможности за подобряване на качеството и липсата на каквито и да било компромиси в целия процес по създаване. От проектирането до самото „сглобяване” на обувките, в LOWA залагат на най-добрите материали, специалисти и технологии в производството.

Във философията на компанията е заложено разбирането за това, че обувките са основен компонент от екипировката на всеки планинар и затова е необходимо те да бъдат не само удобни и сигурни, но и да предоставят необходимата защита за крака.

LOWA
Снимка: LOWA Italy

Един от моделите – представители на богатата колекция обувки LOWA са класическите мултифункционални обувки RENEGADE GTX® MID, подходящи за всякакъв терен. Те са конструирани така, че да бъдат максимално комфортни и подкрепящи крака.

LOWA Renegate
Снимка:knowledge.cotswoldoutdoor

Горната им част е изработена от набук, а мембраната от GORE-TEX ® осигурява водоустойчивост и оптимална регулация на топлината по време на носене. Подметките използват технологиите на Vibram® Evo, което ги прави подходящи за носене дори по хлъзгав и стръмен терен.

Характеристики RENEGADE GTX® MID:

Индекс LOWA: 4/Всякакъв вид терен
Външен слой: набук
Мембрана: GORE-TEX®
Подметка: Vibram® Evo
Тегло: 1110/чифт

LOWA Renegate GTX

Посоченият модел обувки от LOWA, както и други артикули на марката, можете да намерите в магазини Sport Depot и онлайн тук.

Ако искате да проследите процеса по производство на обувките, вижте следващото видео.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.