По-малкото е повече в минитуловете на Leatherman

0
 

Сподели

Shares
Leatherman
Снимка: Leatherman

В най-неочакваната ситуация помощта често идва оттам, откъдето дори не предполагаш. Знаем, че винаги може да разчитаме на инструментите на Leatherman да ни бъдат от полза в какви ли не моменти, но малко хора предполагат, че това се отнася не само за класическите и джобните модели, но и за най-малките инструменти на марката. В никакъв случай не съдете по размера – това, че са малки, съвсем не означава, че е за сметка на качеството или функционалността. Серията ключодържатели на Leatherman предлага всички необходими инструменти, от които може да имате нужда, без компромиси и с гаранция от 25 години.

SQUIRT PS4

Letherman

Лек минитул, подходящ за практически всичко, независимо дали сте на риболовен излет или търсите подходящ подарък за рожден ден на приятел. Включва заострени клещи с пружинен механизъм, обикновени клещи с пружинен механизъм, клещи за рязане на тел и кабели с пружинен механизъм, сгъваем нож от неръждаема стомана, ножица, комбинирана плоска и звезда отверка, отварачка за бутилки, пила за метал и дърво и средна отверка. Наличен в черен и червен цвят.
Дължина: 4.06 см (дължина на острие), 5.72 см (затворен)
Тегло: 56.4 г

MICRA

Letherman

Най-популярният минитул сред рибарите, както и сред всички, които оценяват практичността на автоматичната ножица с пружина. Многото функции за лична грижа, събрани в минитул с десет полезни инструмента, който може да виси на халката на вашите ключове, прави Micra наистина уникален инструмент. Включва сгъваем нож от неръждаема стомана, автоматична ножица с пружина, плоска Phillips отвертка, линийка 12 см, пила и инструмент за нокти, пинсети, отварачка за бутилки, средна отвертка и мини отвертка. Наличен в сребрист, черен, червен, син, зелен и сив цвят.
Дължина: 4.06 см (дължина на острие), 6.5 см (затворен)
Тегло: 51 г

SQUIRT ES4

Letherman

При представянето на първия Squirt E4, той изглеждал толкова специализиран, че се дистрибутирал само в магазини за електронни компоненти. С времето обаче минитулът става толкова популярен, удобен и предпочитан за различни видове работа, че вече се продава и в неспециализираните магазини. Днес към първия Squirt E4 са добавени и ножици, за да е още по-универсален, а освен това има и заострени клещи с пружинен механизъм, клещи за оголване на проводници с пружинен механизъм, клещи за рязане на електрически кабели с пружинен механизъм, сгъваем нож от неръждаема стомана, ножици, комбинирана плоска и Phillips /звезда/ отвертка, отварачка за бутилки, пила за метал и дърво, както и средна отвертка. Наличен в черен и червен цвят.
Дължина: 4.06 см (дължина на острие), 5.72 см (затворен)
Тегло: 56.4 г

STYLE CS

Letherman

Уникален малък мултитул с клипс, който лесно и удобно се закача на раницата, чантата или джоба, така че да е винаги под ръка. Включва ножица с пружинен механизъм, пила, нож, пинцети, отварачка за бутилки и комбинирана плоска и Phillips /звезда/ отвертка.
Дължина: 4.06 см (дължина на острие), 7.58 см (затворен)
Тегло: 41.1 г

Всички тези продукти на Leatherman, както и много други функционални инструменти, ще намерите на Leatherman.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.