Scarpa за бегачи

0
 

Сподели

Shares
Scarpa running
Снимка: Scarpa

Протон, неутрон и атом вече не са просто невидими частици, които изграждат веществата. Това са имената на трите нови модела обувки за бягане, които пуснаха от Scarpa.

Scarpa Proton
Scarpa Proton

Scarpa Proton определено са заредени положително и без съмнение ще ви помогнат да достигнете до крайната си цел без значение дали участвате в състезание, или тренирате за следващото си предизвикателство. Те са създадени за интензивни бягания и дълги разстояния и са много подходящи за бегачите, които стъпват на пета, защото са омекотени и подсилени в задната част.

Proton са налични в две разновидности – с вътрешна подплата Gore-Tex® или стреч текстил. И двата модела имат защитен гумен връх, който да предпазва бегачите от инцидентни удари и подметки Genesis, които осигуряват необходимото сцепление независимо от терена.

Scarpa Neutron
Scarpa Neutron

Леки като елементарна частица, Scarpa Neutron са чудесни за бягане по планински терен и с бързо темпо. Теглото на една обувка с номер 42 е 275 грама, без това да повлиява на стабилната подметка, която омекотява стъпването и защитава стъпалото. Високото сцепление по различни терени е гарантирано от Vibram®, a междинния слой на подметката позволяват динамично прехвърлане на тежестта от петата към пръстите. Proton се предлагат с вътрешно покритие от стреч текстил или Gore-Tex®, а специално за дамите е разработен модел, съобразен с анатомията на женското ходило.

Scarpa Atom
Scarpa Atom

Scarpa Atom са изграждащата частица за всеки бегач, който предизвиква себе си с кратки, но интензивни състезания. Направени са за високоскоростно бягане и състезатели с тегло до 70 кг. „Атомите” са подходящи за бягащите предимно на пръсти, но благодарение на подметката от Vibram® предоставят достатъчна стабилност на цялото стъпало. Теглото на една обувка с размер 42 е само 260 грама.

Scarpa Atom
Снимка: trail-running-savoie

Новите модели обувки за бягане, както и още много други модели Scarpa ще намерите в магазини Basecamp. Те се намират в София на бул. „Ал. Стамболийски“ 46, на бул. „Черни връх“ 90 и в Basecamp-shop.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.