Удобното е на мода

0
 

Сподели

Shares

„Ултимативен комфорт“ – това ни обещават, че ще изпитаме Timberland с обувките със Sensorflex™ Technology. Те използват иновативна и модерна система за подметките, която осигурява комфорт и стабилност, каквито не сме имали досега. Тайната е в уникална трислойна технология, която абсорбира ударите и се адаптира към нови терени.

Timberland Sensorflex Technology

Sensorflex™ е една от най-новите технологии, която „пасва“ перфектно върху обувките на Timberland. Технологията се характеризира с уникална трислойна подметка, която включва твърд горен слой, който поддържа и стабилизира краката, втори EVA слой, който абсорбира ударите и сътресенията, и последен слой от гъвкави вдлъбнатини и тяга нарези, които мигновено се адаптират към всеки терен. Новата система за суспензия позволява лесно огъване и бърза реакция на повърхността отдолу, за гладко и стабилно пътуване.

Timberland Sensorflex Technology

Колкото и високотехнологични да са, благодарение на Sensorflex™, обувките Timberland не правят компромис с дизайна. Те запазват своите извивки и модерен естетически вид, като са актуализирани с новата технология отвътре.

Timberland Sensorflex Technology

Моделите на Timberland, „оборудвани“ със Sensorflex™ Technology, са от типично градски, но удивително удобни, до туристически обувки. За мъже или жени, спортни или елегантни, с класически или модерен дизайн – всички модели са обединени от ултимативния комфорт, който предоставят.

Обувките Timberland със Sensorflex™ Technology ще намерите в магазините на Strim-co в стрната, както и в онлайн магазина.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.