Беглика Фест 2016 със звученето на DEEP FOREST

0
 

Сподели

Shares

Организаторите на Беглика Фест официално обявяват всички нас за организаторите на фестивала тази година. Защо ли?
Защото Беглика Фест е преживяване от всички за всички.
Защото сме заедно, за да споделяме.
Защото да твориш, не е самотно занимание.

Беглика Фест 2016: Дружно усилие със звученето на DEEP FOREST

Беглика Фест 2016 стартира първата в България краудфъндинг кампания за фестивал, под надслова „Защото е дружно усилие”. Всички могат да се включат в реализирането на фестивала чрез принос в специалната платформа ULULE. Платформата дава възможност за следене в реално време на прогреса към постигането на поставените финансови цели – всеки може да види как неговия принос допринася за достигането на общата цел. Различните пакети в платформата включват и различни награди, в това число и достъп до фестивала. „Защото е дружно усилие” е начинът, по който Беглика Фест се преутвърждава като общност, а основната цел е фестивалът да започне да се самоиздържа. Краудфъндингът е един от най-добрите начини за това, защото позволява включването на най-ценното – общността на Беглика, от която всеки участник във фестивала неизменно става част. Кампанията продължава до 8 юни.

И след като организаторите вече са ясни (ние!), можем да научим и кой ще бъде следващият хедлайнер на фестивала.
Дълбоко в гората на Беглика и още по-дълбоко в съзнанието ни, ще отзвучават вибрациите на DEEP FOREST.

Беглика Фест 2016: Дружно усилие със звученето на DEEP FOREST

Емблематичният сингъл на Deep Forest „Sweet Lullaby“ разкрива пътя към световната сцена за групата. Първият албум се превръща в огромен успех и става златен, платинен и двойно-платинен в различни държави по света като Австралия, Франция, Германия, Великобритания, Япония и САЩ. През 1995 г. Deep Forest печелят престижната награда Грами за албума си „Boheme”. През последните 20 години Deep Forest създават множество високо ценени албуми, в това число и вълнуващите колаборации с Peter Gabriel, Josh Groban, Joe Zawintus`Syndicate, Paco Sery, Rahul Sharma, Lokua Kanza и много други. Сред последните продукции на Deep Forest са Deep Brasil, Deep Africa и Deep India. В тях Ерик Муке разкрива уникалните музикални изражения на различни култури.

С отчетливото етно звучене на Deep Forest, Ерик Муке е един от пионерите на електронната музика. Неговото ясно разпознаваемо звучене създава концепцията за световна музика и оформя изцяло новия стил на етно-електрониката. Запазената марка на Deep Forest в експериментирането със звуци, песни и гласове е една от най-ярките характеристики на творчеството им. И, както казва самият Ерик Муке, те допринасят за душата и сърцето на звученето на Deep Forest.

Беглика Фест 2016: Дружно усилие със звученето на DEEP FOREST

Deep Forest продължават да еволюират и да преоткриват корените си в звученето на старите албуми, включвайки и нови звуци и музикални приключения. Такова е и усещането в новия им албум „Evo Devo“ – Ерик Муке се завръща към „бохемското усещане“ на ранната си работа. Тоналното майсторско творчество се превръща в собствен артистичен език. Всяко парче отключва емоция, която ни отвежда в пътешествие до границите на съвременната електронна музика… и отвъд тях.

Беглика Фест 2016: Дружно усилие със звученето на DEEP FOREST

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.