Прибери енергията в раницата си

0
 

Сподели

Shares

BioLite

Когато става дума за продукти на BioLite определения като иновативни, технологични, ефективни и много полезни, сякаш се подразбират от само себе си.

Въпреки това обаче ще бъде трудно да ги избегнем, когато говорим за новите попълнения в редиците, които можем да намерим в магазините на BaseCamp и които са направени, за да направят престоя ни сред природата още по-приятен и много по-лек.

PowerLightMini
Снимка: thecoolector

BioLite PowerLight Mini е светлинката, която се грижи да виждаме и да бъдем видими независимо от това точно колко вдън гори тилилейски сме се оказали. Меката ѝ светлина ще ни води и ще указва пътеката на тези, които ни следват, цели 52 часа (все пак, дано не ни се налага да бродим 52 часа в тъмното), след които може да бъде презаредена. Светлинката може да бъде закачена удобно на част от екипировката ни, което оставя ръцете ни свободни или да бъде използвана като допълнителен източник на енергия за телефонът ни, когато се окажем далече от електричеството.

Biolite Cookstove Teal
Снимка: hiconsumption

Далеч от електричеството би било чудесно да разполагаме с BioLite Cookstove Teal – печката, с която можем да готвим на дърва цели 30 часа само с едно зареждане на еърфлоу системата. Уредите на BioLite използват собствена термоелектрическа технология. Те превръщат топлината в електричество, което захранва вентилатор, който прави огъня максимално ефективен откъм отделяне на потенциална енергия. Вентилаторът на тази нова печка има четири степени на сила, които контролират пламъка и които могат да бъдат използвани както за готвене, така и за обикновен лагерен огън.

Solar Panel 5

Чудесен начин енергията да бъде навсякъде с нас, докато сме навън пък, са слънчевите панели Solar Panel 5 и Solar Panel 5+. Те са леки и преносими и служат за зареждане на телефони, таблети и други BioLite устройства всеки път, когато имаме най-голяма нужда от тях. Соларните устройства притежават 5-ватови панели и интегрирани слънчеви часовници, които позволяват правилното позициониране на устройствата спрямо светлината. Те са ултратънки, а Solar Panel 5 притежава и ултра ниско тегло от 340 грама.

Всички посочени продукти на BioLite, както и още много артикули на марката можете да разгледате онлайн в сайта на BaseCamp или в един от магазините в София на бул. Ал. Стамболийски 46 и на бул. Черни връх 90.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.