БАЛКОН ТУРИСТ

0
 

Сподели

Shares

Балконите ще бъдат новите нестандартни градски дестинации за лятото в София и Варна

БАЛКОН ТУРИСТ

Балконите в града могат да бъдат интересна туристическа дестинация. За втора поредна година ще ни го докажат ИКЕА със своята кампания „БАЛКОН ТУРИСТ“. Благодарение на нея, седем балкона, намиращи се в София и Варна, ще бъдат преобразени от шведската марка, за да се превърнат в приятни локации за лятна почивка и “балкон туризъм”.

Ловът на балкони вече започна. До 30 април експертите на ИКЕА търсят местата в София и Варна, които ще бъдат преобразени до неузнаваемост с лятната колекция от мебели и аксесоари на марката. Целта е те да се превърнат в градски дестинации, които да приемат „балкон туристи“ в разгара на лятото.

Една от дестинациите в "БАЛКОН ТУРИСТ 2015"
Една от дестинациите в „БАЛКОН ТУРИСТ 2015“

Ако искате и вашият балкон да се превърне в място за приятни изживявания и срещи, можете да му направите няколко снимки и да кандидатствате за преобразяване. Можете да се регистрирате за участие на сайта balkontourist.com.

Кандидатите ще бъдат оценени от 4-членно жури. Експерите, които ще оценяват и избират най-подходящите балкони в двата града, са Мая Велянова и Мария Димчева от ИКЕА, творческият директор на Ogilvy Sofia Илия Яков и домакините в първото издание на БАЛКОН ТУРИСТ – Михаил Руев и Благовеста Николова. Избраните балкони ще бъдат обявени на 11 май във Facebook страницата на IKEA, на IKEA.bg и balkontourist.com.

БАЛКОН ТУРИСТ
БАЛКОН ТУРИСТ 2015

След като журито определи кои ще бъдат седемте балкона, идва ред екипът на ИКЕА да развихри въображението си върху тях. Градските пространства, които се цели да бъдат максимално разнообразни като големина и разположение, ще бъдат напълно преобразени и много скоро – готови да приемат своите „балкон туристи“. От 20 юни до 17 юли всеки желаещ ще може да резервира предпочитан балкон, избирайки своята дестинация в София и Варна на balkontourist.com. На сайта ще бъдат публикувани снимки, информация и възможни часове за резервация на всеки от балконите.

БАЛКОН ТУРИСТ
БАЛКОН ТУРИСТ 2015

„Балкон туристите“, освен нестандартни, но гарантирано приятни летни дестинации, които да посетят в града, ще получат и големи дози вдъхновение, което да приложат и в своя дом.

С това обаче „балкон туризмът“ не приключва. В разгара на лятото феновете на социалните мрежи също ще имат шанса да променят облика на своята тераса. За тях се дава възможността да се включат се в специалната Instagram игра на ИКЕА.

БАЛКОН ТУРИСТ

Следете 360mag за още новини за „балкон туристи“

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.