2=3 в Animal

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Когато влезеш в магазин на култова марка и си заобиколен отвсякъде с хубави неща, които няма как да не поискаш да имаш, е много трудно да излезеш от магазина само с едно. Понякога е много трудно да излезеш и само с две неща.

А понякога не е и нужно. Точно такъв е случаят с магазина на Animal в София, който е официален представител на марката за България. В него можем да намерим редица продукти, тясно свързани с любимите ни екстремни спортове и с ежедневния ни стил.

Animal
Снимка: Animal Bulgaria

До 20-и май в Animal тече супер кампания – купете два продукта от магазина и вземете трети безплатно.

Animal
Снимка: Animal Bulgaria

А тези продукти могат да бъдат най-разнообразни. Марката има арсенал от дрехи, часовници, неопрени, технически връхни дрехи, очила, обувки, раници, каски, маски, аксесоари и други – тествани и изпробвани от отбора от про-атлети на Animal, които са събрани на едно място в магазина в София.

Animal

Преди да се отправите на следващото си приключение тази пролет, наминете през втория етаж в Bulgaria Mall, където се намира магазинът на британската марка и се заредете със свежо настроение за сърф, байк, борд спортове или сняг и няколко торбички, пълни с най-добрите продукти.

2=3 в Animal

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.