FiveFingers на 10 години

1
 

Сподели

Shares

През месец април 2016 г. различните обувки – Vibram FiveFingers навършват десет години от създаването си.

Това са обувките, направени така, че да пресъздават максимално точно усещането за босо ходене. Подметките им са уникални, изработени така, че да прилягат съвсем точно на човешкото ходило и дават неповторимо усещане за земята под краката.

Vibram Five Fingers

 

Концепцията, която стои в основата на създаването на FiveFingers преди десет години, е всички да имаме достъп до нещо, което е направено в името на свободата и естествените движения.

По повод годишнината, от марката пускат лимитирана серия с два от най-харесваните модела през последните десет години – Classic и KSO.

FiveFingers Classic

Classic е първият модел, който излиза на пазара. Макар да е опростен, той веднага привлича вниманието на потребителите, защото е оригинален, интересен и необичаен до онзи момент. Както и следващите модели FiveFingers, Classic приляга идеално на крака и се чувства точно като втора кожа, но същевременно е устойчив на износване и предлага необходимата защита и упора за стъпалото.

FiveFingers KSO

KSO са обувките, които са направени, така че да бъдат подходящи за различни спортни дейности и да могат да бъдат носени по различни терени. Те са „оборудвани” с тънък, устойчив на износване участък с полиамид при стъпалото, за да бъдат устойчиви и дишаща повърхност, която „прилепва” идеално към стъпалото и същевременно го предпазва от навлизане на песъчинки и други нежелани частици. Имат и гумена подметка, която осигурява отлично сцепление при всякакви спортни активности.

Богата колекция FiveFingers ще намерите в двата магазина BaseCamp в София – на бул. Черни връх 90 и Стамболийски 46, както и онлайн на basecamp-shop.com.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. А при стъкла как се справят тези „обувки“, струва ми се кофти ако настъпя стъкло в планината, или бъркам? Ле мерси

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.