По вълните на едно Южноамериканско пътешествие

0


Дата на събитието: 20.04.2016

Сподели

Shares

Иван Панкев

Пътешественикът и фотограф Иван Панкев е сред хората, които лесно се отдават на пътешествията. Той обаче прави още нещо – споделя ги, при това не само със снимките си, но и разказвайки истории.

Именно това ще направи Иван на 20 април в Дом на киното в София. От 19 ч. в залата ще започне неговата презентация, наречена „Техниката на сърфиста 2 – по вълните на едно Южноамериканско пътешествие“. С историите си той ще отведе до Еквадор и Колумбия. От него ще научим лесно ли е човек да си тръгне от най-големия град без сухопътна връзка в света, къде се намира средата на Земята, кой е първият град, включен в Списъка на ЮНЕСКО на световното културно и природно наследство и кой цвят може да бъде описан единствено като карибско синьо.

Освен това Иван ще сподели какво „животно“ е това мангровата гора, на колко се е разминал от изригването на един вулкан, има ли туристи в контролираните от ФАРК територии, колко медицински работника са необходими, за да се извади един кърлеж, и колко ножа – за да се открадне един фотоапарат.

В допълнение ще се повозим 1500 км с лодки из басейна на най-пълноводната река на планетната – Амазонка, ще се разходим из националния парк Кахас, обхващащ 252 езера, ще кръстосваме из калдъръмените улички на запазени колониални градове, ще се излежаваме на слънце на невероятни пясъчни плажове, ще се дивим на сапфирени кратерни лагуни и ще погледнем от Фуя Фуя.

Денят е 20 април (сряда), началото в 19 ч., мястото Дом на киното, а билетите са по 6 лева.

Билети може да закупите по следните начини:
– онлайн от този линк
– от касите в София с код за събитието 28346, като единствено място, където има 2 лв. такса е office1, на всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети
* билети не се продават на касата на Дом киното

Ако искате да научите повече за приключенията на Иван Панкев, може да посетите ivanpankev.com
и фейсбук страницата му.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.