Adventure Shop: Какво не си заслужава да изпуснем?

0
 

Сподели

Shares

Adventure Shop

Преходът между сезоните винаги е добър повод за екипиране и преекипиране, за да бъдем още по-активни и да се чувстваме още по-сигурно и комфортно. И докато се чудим какво и откъде, магазинът Adventure Shop излезе с изключително атрактивни пролетни промоции. Цените на дрехи, обувки и богат избор от екипировка са драстично по-ниски и както казаха от магазина: „Не си струва да ги пропуснем“.

За да ви улесним, поровехме се и ние из магазина на бул. Черни Връх 84 в София и на сайта, за да видим какво не си струва да пропуснем. Оказа се, че в промоция са не само зимни продукти, както често се случва, но и такива, които биха ни послужили много добре през пролетта, а дори и през лятото – просто са от предишни колекции, но в перфектна форма.

DYNAFIT
DYNAFIT

В намаление са много дрехи, като за някои от тях цените са с цели 50% по-ниски. Примамливи цени, с -30%, има и за туристически обувки. Промоциите обхващат дълъг списък от продукти на марки като дрехи, обивки, спални чували, палатки, раници и много други от Salewa и DYNAFIT, палатки от HIGH PEAK, къмпинг екипировка – котлони и бутилки с газ от Campingaz, ски от K2.

K2_Pinnacle_07_new
K2

Ако искате да използвате момента, за да сте по-добре подготвени за следващата зима, ще намерите и различни лавинни уреди като сонди (вкл. карбонови на цена, намалена от 129 на 89 лв.), якета (примерно SALEWA SESVENNA DST, което е 169 лв., вместо 289), пухенки (SALEWA MARAIA 2 DOWN струва 279, вместо 469 лв.), пухени елеци (SALEWA MARAIA DOWN MEN VEST е намален от 390 на 189 лв.), панталони (SALEWA Beltovo PTX/PF – намален от 339 на 199 лв.).

Разбира се, сред зимните продукти има и ски. Едно от нещата, които не са за пропускане, са ските K2 Press, намалени драстично от 639 на 319 лв. Има стандартни и сгъваеми щеки DYNAFIT X7 Pro, които са подходящи за туризъм и ски на цена 189 лв., вместо 289.

Намаление има и за най-малките скиори. Ските K2 INDY за тях струват 179 лв., вместо 350. Детските щеки K2 Speed пък са намалени на 19 от 39 лв.

Всичко в намаление можете да видите тук

Adventure Shop

Продуктите в намаление, както и още много от Salewa и други водещи марки в екипировката, ще намерите в Adventure Shop на бул. Черни Връх №84 в София или на сайта.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.