SALEWA MS LITE TRAIN: Ултраобувката на Salewa и Michelin

0
 

Сподели

Shares

SALEWA MS LITE TRAIN

Една от най-иновативните компании в света на екипировката и спортните обувки и един от лидерите в производството на гуми обединиха усилия, за да създадат нещо наистина уникално. Става въпрос за спортните обувки SALEWA MS LITE TRAIN с техническа подметка „Lite Train“, разработена от Michelin.

SALEWA MS LITE TRAIN

Този модел е част от най-новата линия туристически и спортни обувки на SALEWA за 2016 г. Създаден е за леки и бързи планински преходи и тренировки, както и за планинско бягане, вкл. за ултрабегачи. Тези обувки дават идеален баланс между висока прецизност, сцепление, стабилност и изключителна лекота (260 грама). Те могат да се използват за смесен и каменист терен. Имат много добър захват и върху неравности.

SALEWA MS LITE TRAIN

Освен безкомпромисност, каквато само Мишелин може да даде, тези обувки предоставят и изключителен комфорт, благодарение на който краката, а и цялото тяло, натрупват по-малко умора. Жълтите Y-образни елементи върху обувките нямат само естетична функция, те са създадени и за да бъдат част от специална „3F“ система, която придържа петата и подножието на стъпалото за по-голяма стабилност.

Обувките LITE TRAIN, както и още много продукти на Salewa и други водещи марки в екипировката, ще намерите в Adventure Shop на бул. Черни Връх №84 в София или на сайта.

SALEWA MS LITE TRAIN

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.