Ултра триатлон ЛЪВСКО СЪРЦЕ в Приморско

0


Дата на събитието: 03.09.2016

Сподели

Shares

На 3-и и 4-и септември Приморско ще се превърне в притегателен център за всички с достатъчно смелост, издръжливост, желание и мотивация да станат част от първия ултра триатлон “Лъвско сърце”.

Лъвско сърце - ултра триатлон

115 км планинско колоездене, 18 км бяганe в пресечена местност и 3 км плуване ще тестват силите и способностите на участниците. Организиран с подкрепата на общината и лично подкрепен от кмета на Приморско д-р Димитър Германов, ултра триатлонът неслучайно носи име, вдъхновено от една от забележителностите, свързвани с черноморския град – а именно, Лъвската глава.

Лъвската глава, Приморско

Базов лагер на състезанието и отправна точка и за трите дисциплини ще е плаж Перла. Точно там, в залива, ще започне тестът по издръжливост с първото предизвикателство за участниците – плуването. Следва колоезденето, като маршрутът от Перла продължава през селата Писменово, Заберново, покрай река Велека, оттам към Кости, Българи и Фазаново, за да завърши отново в Приморско. И накрая – бягането, което се движи на север към Маслен нос, Бегликташ, залива на Св. Параскева, Лъвската глава и финал на плаж Перла. Сборно километражът, който ще навъртят участниците, е 136 км, с обща денивелация 2336 м.

Приморско

Ако мислите, че можете да се справите – повече информация относно трасето, условията и регистрацията за ултра триатлон “Лъвско сърце” ще откриете на lionheart.bg, а в официалното фейсбук събитие ще бъде публикувана цялата актуална информация.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.