Велошествие край тепетата

0


Дата на събитието: 10.04.2016

Сподели

Shares

Велошествие Пловдив

10-и април (неделя) е денят, в който пловдивчани ще имат повод да излязат заедно с колелата си из града. Тогава ще се проведе ловдивското велошествие, част от кампанията „Аз карам велосипед, последвай ме!”. Организатори и партньорите на инициативата са посолство на Кралство Нидерландия, Максбайк, велосипеди Shockblaze & Sprint, продуцентска къща Click. Началната точка ще бъде площад „Съединение в 10:30 ч. на неделния ден, а ето и какво къде ще се случва през велодения в Пловдив:

10:30 ч. – Началото е от площад площад „Съединение. Там всеки ще може да разбере откъде да си вземе фланелка и стартов номер, както и кога и къде ще бъде даден стартът.

10:30-10:55 ч. Раздаване на фланелки с надпис „Аз карам велосипед, последвай ме!” и стартов номер за участие в томболата на финала – всеки участник трябва да премина през доброволците /4 души/ на организаторите и да получи фланелката и индивидуалния номер.

11:00 ч. Старт на шествието, предвождано от посланика на кралство Нидерландия – г-н Оорсхот, и д-р Чобанов и официалните лица подкрепящи кампанията „Аз карам велосипед, последвай ме!”

Ето и какъв ще бъде маршрутът на шествието:
По продължение на бул. „Марица-юг” – до Гребен канал Пловдив /влизане откъм хангарите/ – цяла обиколка на Гребен канал Пловдив – финал: паркинга зад административната сграда на Община Пловдив на Гребна база.

11:30-12:00 ч. Финал на всички участници на паркинга зад административната сграда на Община Пловдив на Гребна база /кулата/.

12:10 – 12:30 Музикална програма с поп и рок парчета на сцената и записване за играта на Лактима-Балкан, която ще се проведе на цената, както и играта за майсторско управление на велосипед с айран в ръка до сцената. Заедно с това водещите обявяват, че всички колоездачи ,които желаят, могат да преминат трасето с препятствия и след успешното преминаване да изтеглят скреч карта с награди от велосипеди Shockblaze & Sprint

12:30 – 12:45 Теглене на първи кръг от томболата

12:45 – 13:10 Игра за надпиване с айран на сцената

13:10 – 13:15 ч. Представяне на Областен информационен център – Пловдив

13:15 – 13:35 ч. Музикална програма с поп и рок парчета на сцената. Паралелно, провеждане на играта за майсторско управление на велосипед с айран в ръка до сцената

13:35 – 14:00 Теглене на втори кръг от томболата и съпътстващи атракциони.

14:00 ч. Край на официалната програма.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.