Shockblaze с нова електронна платформа

1
 

Сподели

Shares

Марката Shockblaze е позната на много от запалените колоездачи в България като топ бранд на един от най-големите производители на велосипеди в Източна Европа – Maxcom, част от пловдивския холдинг MAXEUROPE.

Историята на марката започва в средата на 90-те години на миналия век в Италия, като бутикова серия велосипеди за планинско колоездене. Основателят й е запаленият по BMX и планинско колоездене състезател – Марко Дал Мас, който собственоръчно създава първия велосипед за планинско колоездене Shockblaze.

Shockblaze, MAXEUROPE. Велосипеди
Снимка: MAXEUROPE

През годините Маркo успява да разработи и разшири работилницата си за велосипеди и през 2008 година сключва стратегическо партньорство с българския производител – Maxcom. „Това партньорство ни позволи да обединим най-добрите постижения на инженерите и дизайнерите от Трeвизо, Италия с опитът в серийното производство на пловдивския производител. „ – казват от MAXEUROPE.

Shockblaze, MAXEUROPE. Велосипеди
Снимка: MAXEUROPE

„Следващата стъпка от развитието на Shockblaze е изцяло новата платформа за онлайн пазаруване www.shockblaze.com, която ще предостави нови възможности за директен контакт на клиента със завода производител. Потребителят ще има възможността да се свърже и обсъди всяка стъпка за правилния избор на велосипед. Екипът ще може да предложи техническа помощ при повреда и сглобяване и пълно съдействие изцяло онлайн.“ – добавят от българската компания.

Shockblaze, MAXEUROPE. Велосипеди
Снимка: MAXEUROPE

Онлайн платформата ще предложи на своите потребители удължена гаранция след онлайн регистрация и 30 дни право на връщане на закупения продукт. В допълнение, www.shockblaze.com гарантира бърза, точна и безпроблемна доставка до всеки адрес в страната. За да гарантират безупречността на велосипедите, те се тестват в собствен изпитателен център и от професионалния отбор на марката, във всякакви условия и терен.

И понеже, разбира се, и цените са важни, от Shockblaze обещаха най-добрите цени за най-добрите велосипеди. Това ще стане без дистрибутори, без посредници и допълнително оскъпяване. „Онлайн платформата www.shockblaze.com предоставя емоцията от избора на велосипед само на един клик разстояние. С нея е наистина толкова лесно да избереш и закупиш точния велосипед бързо, лесно и удобно. – допълват от МАXEUROPE. Компанията съобщи и, че ще предложи същите цени и модели и във фирмените магазини на МАXEUROPE, които се намират на следните адресо:

• Пловдив, веломагазин „MAXEUROPE”, ул. Голямоконарско шосе 1
• Пловдив, веломагазин „НОВА“ на ул. Брезовско шосе 133 (търговски център „НОВА“)
• София, веломагазин „MAXBIKE” на бул. Тодор Каблешков 53. (търговски център „Friends“)

Платформата за онлайн пазаруване www.shockblaze.com ще стартира на 11 април.

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Здравейте

    От Бургас не може да се влезе в новия електронен портал.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.